biblija 365

Projekt Biblija 365 ima za cilj na moderan i zanimljiv način približiti Bibliju što širem broju ljudi. Koristeći prikladne planove čitanja, zanimljive i lako razumljive video materijale o svakoj knjizi Biblije te izazove s pitanjima o prethodno pročitanome, omogućujemo korisnicima interakciju sa živom Božjom Riječi – Biblijom.

U današnjoj brzoj i tehnološki naprednoj kulturi, prva hrvatska interaktivna mobilna aplikacija za dnevno čitanje Biblije – B365, pomaže korisnicima pročitati ovo remek djelo ljudske civilizacije kroz odvajanje samo 15-ak minuta dnevno. Za djecu, mladež i one koji su početnici u čitanju, tu je i plan čitanja Novog zavjeta, kroz koji se prolazi pet dana u tjednu i to samo 5 minuta dnevno.

U godini obilježavanja 500-te obljetnice početka Reformacije, korisnicima omogućujemo sudjelovanje u mjesečnim nagradnim natječajima, kroz koje potičemo njihovo literarno, umjetničko, pjesničko i duhovno stvaralaštvo.

Tročlana komisija sastavljena od vrhunskih stručnjaka iz područja teologije, književnosti i jezika, svakog mjeseca će odabirati tri najbolja rada. Odabrani radovi bit će objavljeni na B365 aplikaciji, preko koje će korisnici glasovati za najbolji od njih.

Kako se interakcija ne bi odvijala samo u „oblaku“, tijekom ove godine bit će organizirane i različite humanitarne i društveno korisne aktivnosti, poput tečaja osnovnih životnih pitanja i kršćanske vjere, temeljenog na međunarodnom Alpha tečaju (početkom ožujka 2018.), postera biblijskih knjiga za djecu, mlade i one starije, i još mnogo toga u sklopu obilježavanja Reformacije500, i projekta Biblija365 – pod nazivom B365+.

Označite datum početka čitanja – 1. ožujka 2017. i  zajedno s ostalima iz cijele Hrvatske krenite u interakciju s živom Božjom Riječi – Biblijom!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Biblija365/videos/227738220967876/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Više o svemu uskoro…