Puniji muškarci su bolji očevi te su uspješniji u odgajanju djece, pokazalo je istraživanje koje je obuhvatilo 800 žena i muškaraca.  

Čak 51 posto udanih žena se izjasnilo da više voli tipično tijelo tate bez isklesanih mišića. Ovaj trend je poprilično popularan u posljednje vrijeme i stavlja naglasak na prirodno muško tijelo.

Ženama je iznimno važno da muškarci nisu sebični i zaljubljeni u sebe, pogotovo kada je u pitanju obiteljski muškarac koji bi trebao voditi računa o djeci.

Pored toga što su poželjniji ljepšem spolu, pokazalo se da su puniji muškarci uspješniji u odgajanju djece.

Istraživanje koje je provedeno obuhvatilo je 800 žena i muškaraca. Rezultati istraživanja su pokazali da se uz tijelo punijeg tate vezuju pozitivnije osobine.

VIDI OVO: Volim svoju djecu, ali ženu volim više: Ovaj tata je otkrio i zašto

Također, rezultati pokazuju da su puniji muškarci nježniji s djecom, više vremena provode s njima te rado s djecom uče nove stvari.

Nasuprot njima, mišićavi muškarci češće izjavljuju da su im djeca dosadna i izbjegavaju druženja sa njima. Štoviše, i ženama su draži muškarci koji ne vode toliko računa o svakom mišiću na svom tijelu. Ističu da su im pružanje podrške, inteligencija i ljubaznost privlačniji kod jačeg spola.

Zaključak istraživanja ne znači da se muškarci trebaju odreći brige o tijelu, jer je ona vrlo važna kako za zdravlje tako i za izgled.