Putnik u avionu je nazvao ženu smrdljivom i debelom, a onda je čovjek koji je sjedio iza odlučio nešto poduzeti

Putnik u avionu je u poruci napisao da sjedi pored žene koju je nazvao smrdljivom i debelom, a onda je čovjek koji je sjedio iza odlučio nešto poduzeti.

Je li vam stranac ikada dao neprimjeren komentar o vašem izgledu ili stilu? Ne možemo shvatiti da netko misli kako je to primjereno ponašanje. Svako može biti ono što želi bez da ga netko ružno komentira.

Savannah Phillips je majka iz Oklahome koja se poput mnogih drugih bori sa svojim izgledom. Kada putuje, trudi se uvijek sjediti sama u avionu kako nikoga ne bi ometala. Ona kaže da ona nije najveća osoba u avionu, ali da nije ni najmanja, te da se osjeća loše ukoliko netko sjedi do nje i osjeća se neugodno.

Stjuardese su tek počele pričati o sigurnosnim postupcima na avionu kada je čovjek koji je sjedio pored Savannah izvadio svoj telefon. Nije mogla ne vidjeti što piše, a zatim je shvatila da piše o njoj.

VIDI OVO: Putovali su s bebom koju su posvojili, nisu očekivali iznenađenje u avionu

Napisao je u poruci da “sjedi pored debele smrdljive žene”

Nekome je u poruci napisao da “sjedi pored debele smrdljive žene”. Nije mogla nastaviti čitati. Bila je šokirana i to je bilo kao potvrda o negativnom stavu koji ima prema sebi.

Prije nego što se snašla u toj situaciji, zatekla se kako plače. Bila je jako povrijeđena te je odlučila ignorirati čovjeka pored sebe ostatak leta, ali zatim je čovjek koji je sjedio iza primjetio čitavu situaciju i odlučio nešto poduzeti.

Chase Irwin je ustao i potapšao čovjeka koji je sjedio pored Savannah po ramenu. Rekao mu je da moraju popričati, te da njih dvojica odmah zamijene mjesto. Suočio se sa strancem i rekao kako ne može vjerovati da može pisati takve stvari o njoj, te mu je rekao kako je bezosjećajan i da treba voditi računa o osjećajima drugih.

Njih dvojica su nakon toga zamijenili mjesta, a Chase je sjeo pored Savannah. Vidio je da plače, zagrlio ju je i odmah je pokušao oraspoložiti.

Savannah je rekla kako ju je utješio i rekao da ne treba obraćati pozornost na ljude kao što je on, što je nju toliko dirnulo da je čitavu priču objavila na Facebooku. Rekla je da je Chase heroj i da se više ljudi treba zauzeti za druge.