NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePutovali su s bebom koju su posvojili, nisu očekivali iznenađenje u avionu

Putovali su s bebom koju su posvojili, nisu očekivali iznenađenje u avionu

Roditelji su putovali s bebom koju su upravo posvojili. Nisu očekivali iznenađenje koje će im prirediti članovi posade u avionu.

Nakon što su posljednjih devet godina pokušavali začeti ili posvojiti dijete, Dustin Moore i njegova supruga su napokon letjeli s bebom starom 8 dana koju su posvojili.

Tata Dustin Moore podijelio je na Twitteru radosni događaj s leta avionom. Rekao je da se njegova bebica probudila usred leta te je trebala promjenu pelena. Stjuardesa Jenny im je rekla da odu u privatni prostor kako bi u miru mogli promijeniti pelene.

“Nakon promjene pelena, Jenny i još jedan putnik pohvalili su moju prekrasnu kćer i pristojno pitali što nas je potaknulo na let s tako malim novorođenčem”, napisao je. Rekao je: “Ispričao sam im skraćenu priču o usvajanju, a oni su nam užurbano čestitali u uputili lijepe riječi.”

VIDI OVO: Avion je kasnio 45 minuta, jedna žena je uslikala i objavila što je posada namjeravala

Ubrzo im je prišla druga stjuardesa po imenu Bobby. “Tada smo čuli interfon. Bobby je prišla i najavila posebnog gosta u avionu. Našu kćer.” Bobby je izjavila: “Njeni roditelji Caren i Dustin su je upravo posvojili i vraćaju se kući.”

“Čitava je kabina zapljeskala i nastavila je pljeskati.”

Putovali su s bebom koju su posvojili

Članovi posade svima su dali papiriće kako bi putnici mogli pisati posebne poruke za njih. Moore je podijelio fotografiju svih poruka, slatko sastavljenih u foto album na čuvanje.

Netko je napisao: “Uživaj u svakoj minuti”, dok je na drugoj stajalo: “Uvijek joj reci da je voliš”.

putovali s bebom 2

Novopečeni otac je svoju priču završio pozivom na akciju, tražeći od ljudi da “podijele što je dobro”, kada se društvene mreže koriste najviše za promicanje loših stvari.

VIDI OVO: Majka se zabrinula da bi njena beba mogla uznemirite putnike u avionu, a ono što je učinila ih je oduševilo

Njegova objava na Twitteru ima više od 13.000 lajkova i gotovo 3.000 proslijeđenih tweetova.

Ova je priča jutros dotaknula naša srca. Potpuno se slažemo s Dustinom Mooreom da društvene mreže trebaju promovirati dobre stvari, jer se na ovom svijetu ionako stalno događa previše toga ružnoga.