Radnik na benzinskoj prišao dječaku jer je krivo protumačio njegove namjere, mama počela plakati

Među nama zaista hodaju anđeli.

Radnik na benzinskoj prišao dječaku jer je krivo protumačio njegove namjere, mama počela plakati
Snimka zaslona

U najtežim vremenima pomoć stiže na najneobičniji način. Kada to najmanje očekujemo netko može uskočiti i spasiti nas.

Mandy Preston i njezin sin Vaughn vole biciklirati. Jednog su dana biciklirali kada se Vaughn razbolio tako da su stali u prodavaonicu pokraj benzinske postaje u Gillittsu, Afrika.

Snimka zaslona

Naišli su na čovjeka imenom Tony koji je tamo radio. On je primijetio da se Vaughn ne osjeća dobro te je uskočio pomoći, podijelila je Mandy na Facebooku:

„Za samo nekoliko trenutaka ga je taj radnik nasmijao.“

Snimka zaslona

Mandy je objasnila da je bila jako ganuta svime što se dogodilo. Rekla je da ima veliko poštovanje za osobe koje su dobre prema drugima kao što je Tony bio dobar prema Vaughnu.

„Uvijek sam pokušavala tako živjeti i učiti svog sina da tako živi“.

Budući da se Vaughn zbližio s Tonyjem, sada oni često navraćaju na benzinsku kako bi ga posjetili. Bez obzira što radi, Tony će stati i malo pričati s Vaughnom o biciklima ili o njihovoj novoj pustolovini.

„Jako ga pozorno sluša svaki put kada ga vidi.“

Bilo je potrebno malo dovitljivosti, ali Tony je skupio hrabrosti pitati Mandy u Vaughna da mu jave ako se negdje pojavi kakav dobar bicikl za prodaju, a da nije jako skup. Vaughn je obećao da će držati oči otvorenima.

No Vaughn je zapravo odlučio sam skupiti novac kako bi kupio Tonyju bicikl. Jedne noći je prišao mami sa srebrnim novčićima koje je skupljao kako bi mogli otići na odmor.

„Pitao je želim li ja jako ići na odmor, a kada sam ga pitala zašto ga to zanima, on je rekao da bi radije iskoristio taj novac kako bi pomogao Tonyju da si kupi bicikl.“

Snimka zaslona: YouTube

Mandy i Vaughn su odnijeli taj novac u prodavaonicu Game gdje su kupili bicikl za Tonyja. Vaughnova je dobrota prema Tonyju jako dirnula Mandy u srce.

No najbolji dio je bio kada su pokazali bicikl Tonyju:

„Naša nas djeca često čine ponosnima, ali moje je srce danas bilo prepuno radosti kada sam vidjela sreću na licu ovog dobrog čovjeka, kada je pomalo zbunjeno prihvatio poklon 10-godišnjaka.“

Reakcija na Mandynu objavu je bila zaista nestvarna. Javili su se predstavnici prodavaonice Game koji su željeli pomoći:

„Vaughn je tako „dobar igrač“ da smo morali još uskočiti. Dajemo Tonyju poklon bon u našoj trgovini u vrijednosti njegovog novog bicikla. Naravno da nećemo zaboraviti na Vaughna tako da i on dobiva jedan takav kupon. Zajedno možemo učiniti ovaj svijet boljim mjestom.“

No dobrota stranaca nije stala. Luis Farias, voditelj benzinske stanice na kojoj Tony radi je kontaktirao Mandy i Tonyja.

Bio je zahvalan za dobrotu koja je ukazana Tonyju tako da je i on odlučio pomoći.

Foto: Facebook

„Draga Mandy i dragi Vaughn, vaša divna gesta nema premca. Mi u Caltex Gillittsu bismo vam htjeli zahvaliti za potporu i dobrotu te bismo vam željeli pokazati koliko cijenimo vaše djelo tako da želimo pomoći ostvariti Vaughnov san o odlasku na odmor. Mi sve plaćamo.“

Many nije mogla vjerovati što su svi ti ljudi učinili za nju i Vaughna. Među nama zaista hodaju anđeli.

Reci što misliš