emotivna reakcija posvojenje
Snimka zaslona: YouTube

Kada su Shane Pruitt  i njegova supruga, Kasi, saznali da je njihova posvojena kćer rođena, požurili su u bolnicu. Nakon što su se satima zbližavali sa svojom novom kćeri Glory i kada su bili sigurni da je zdrava, uzbuđeni je par krenuo kući kako bi upoznao bebu s njezine četiri sestre.

Nisu imale ideju da će djeca imati tako snažnu emocionalnu reakciju na upoznavanje novog člana obitelji. Hvala Bogu da se Shane sjetio snimiti to upoznavanje i da ga je podijelio sa svijetom.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nakon mjeseci razgovora i dogovaranja s Gloryjinom mamom, napokon su se složili u vezi uvjeta posvojenja te su čekali poziv. Kada je došlo vrijeme da pokupe djevojčicu, par, koji pripada baptističkoj crkvi u Teksasu, bio je neopisivo uzbuđen. S dvoje posvojene djece kod kuće i još dvoje njihove djece, bilo je vrijeme da im obitelj postane bogatija za još jednu slatku djevojčicu.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

U trenutku kada su Shanine i Kasine najstarije kćeri ugledale svoju novu sestru, počele su skakati od uzbuđenja. Znali su da će mama i tata dovesti kući bebu, ali nisu imale pojma da će to biti tako rano. Nakon što se početno uzbuđenje splasnulo, potekle su im suze.

Raygen, najstarija sestra, bila je tako očarana ljepotom svoje male sestre te ju je htjela uzeti u naručje više nego išta drugo. Njezine suze su potaknule Kasi na plač, a uskoro je i cijela obitelj počela plakati. Pogledajte predivno upoznavanje tako što ćete pokrenuti priloženi video. Čini se da će obitelj Pruitt biti jedan velik i sretan klan.