NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeRečeno joj je da će živjeti samo 5 godina, a onda je...

Rečeno joj je da će živjeti samo 5 godina, a onda je Bog upotrijebio psa za čudo

Doktori su rekli ženi da će živjeti samo 5 godina, a onda je Bog upotrijebio psa za veliko čudo.

Psi su posebna stvorenja koja je Bog stvorio. Oni su vjerni i brižni prijatelji, čija je jedina motivacija ljubav prema onima koji su im bliski. No jedan pas, doberman po imenu Indie, otišao je korak dalje i zapravo pomogao spasiti život svog vlasnika.

Rekli su joj da će živjeti samo 5 godina

Lucy Humphrey (44) našla se u užasnoj situaciji. Bila je u očajničkoj potrebi za transplantacijom bubrega i izgledi su bili vrlo, vrlo turobni.

Lucy je bila prijeko potrebna transplantacija bubrega. Doktori su procijenili da joj je ostalo samo pet godina života bez njega. Da stvar bude još gora, njezin doktor ju je obavijestio da je pronalaženje savršenog spoja zapravo nemoguće. Izgledi su, rekao joj je, otprilike jedan prema 22 milijuna.

No Lucy nije znala da će izlet na plažu uskoro promijeniti sve!

Lucy i njezin partner Cenydd Owen poveli su svog psa Indie na izlet na plažu. Međutim, iz nekog razloga, Indie je nastavila trčati ispred Lucy i Cenydda i gnjaviti ženu ispred njih. Indie je to učinila nekoliko puta.

Kako bi se ispričala za Indiein postupak, Cenydd je pozvao ženu, 40-godišnju Katie James, da s njima uživa u večeri. Srećom, Katie je prihvatila poziv. Za vrijeme večere, došlo je do veličanstvenog i spasonosnog otkrića.

“I Katie je došla i pridružila nam se”, rekla je Lucy. “I Katie mi je ponudila piće, a moj partner je rekao: ‘Ona ne može piti, ide na dijalizu’.”

Katie je zatim nastavila pitati zašto Lucy ide na dijalizu. Obavijestili su je da je Lucy prijeko potrebna transplantacija bubrega. Katie je, nevjerojatno, upravo dodana na popis za doniranje.

Lucy je u do tada provela godine na popisu za transplantaciju.

U videu u nastavku pogledajte kako Lucy i Katie razgovaraju o Indie i transplantaciji bubrega

Susret na plaži doveo je do transplantacije bubrega

Dok su još bile na plaži, Katie i Lucy su saznale da dijele istu krvnu grupu.

Katie je tada prošla sve potrebne testove i saznala da je ona jedna osoba od 22 milijuna za Lucy. Bili su savršen spoj!

Lucy je krajem prošle godine konačno dobila prijeko potrebnu transplantaciju bubrega.

Bog je upotrijebio jedno od svojih posebnih stvorenja, psa Indie, da stvori slučajan susret koji će na kraju spasiti Lucyin život!