NaslovnicaVideoRekao je psu da ne smije na krevet, a onda je postavio...

Rekao je psu da ne smije na krevet, a onda je postavio skrivenu kameru

Vlasnik je svom psu nekoliko puta rekao da ne smije ići na njegov krevet, a onda je postavio skrivenu kameru kako bi vidio je li ga poslušao. 

Morate voljeti pse! Iako su iznimno vjerni i odani, ipak su i nestašni. Ovaj simpatični pit bull može vam odmah osvojiti srce, ali je ujedno i jako nemiran te ne sluša vlasnike. Njegov vlasnik je jedan trenutak njegovog nestašluka uspio snimiti na kameri! 

Na početku snimke je vlasnik objasnio da je svom psu nekoliko puta rekao da ne smije ići na njegov krevet. No, vlasnik je posumnjao da ga njegov pas baš i nije poslušao tako da je postavio skrivenu kameru kako bi to i dokazao. 

Snimka započinje tako što je vlasnik otišao iz kuće, a mačka (koja očito smije sjediti na njegovom krevetu) je promatrala psa sa svog mjesta na vlasnikovom krevetu.

VIDI OVO: Pit bull dobio najbolju prijateljicu kada je mislio da za njega nema nade

Čim je vlasnik izašao van, pas je prišao krevetu. Nije odmah skočio na njega, nego je razmišljao nekoliko sekundi, a nakon toga se pridružio svojoj mački prijateljici, bez obzira na pravila. 

Prvo je bio vrlo miran. Uši su mu bile spuštene te je gledao okolo kao da provjerava da nitko ne dolazi. Kada je bio siguran da je vlasnik otišao, pas je započeo pobjednički ples na krevetu! Mahao je repom, kotrljao se i uživao! Pogledajte njegov ples na priloženoj snimci! 

NAJNOVIJE