“Ovo je čudo Božje”: Rekli su im da je mrtva, a ona se pojavila nakon mjesec dana

Obitelj 74-godišnje žene u Ekvadoru ostala je u šoku kada je saznala da je ona živa, iako im je prije mjesec dana rečeno da je preminula od koronavirusa.

Alba Maruri primljena je 27. ožujka u bolnici zbog visoke temperature i problema s disanjem. Kasnije istog dana, liječnici u zdravstvenoj ustanovi u ekvadorskom gradu Guayaquil priopćili su da je ona preminula, čak su im izdaleka pokazali njezino tijelo. Tjedan dana kasnije, obitelj je dobila navodno pepeo umrle žene.

Albina sestra Aura, međutim, kazala je da su je u petak posjetili zdravstveni djelatnici iz bolnice u kojoj je gospođa Maruri bila primljena i rekli da je riječ o greški.

VIDI OVO: Ljubav u doba korone: Baka i djed iz Italije ne dopuštaju da život stane

– Došlo je ambulantno vozilo s liječnikom, psihijatrom i socijalnim radnikom. Oni su se ispričali i rekli nam “Vaša sestra je živa”. Ostali smo u šoku. Ovo je čudo Božje što se dogodilo – kazala je Aura za Reuters.

Pretpostavljalo se da Alba ima koronavirus, ali nikada nije dijagnosticitran jer ona nikada nije bila testirana. Prema izvještajima, ona je bila u komi tri tjedna, a zbog restriktivnih mjera, njena obitelj ju nije mogla posjetiti do jučer.

Ovaj grad u Ekvadoru je jedan od najteže pogođenih u Južnoj Americi, a prema posljednjim podacima, 15.365 osoba ima COVID-19, dok su 242 osobe preminule.

NAJNOVIJE!