Rekli su da se djevojčica nikada neće probuditi, no Bog je učinio čudo

Liječnici su rekli da se djevojčica s aneurizmom mozga nikada neće probuditi, no Bog je učinio čudo odgovorivši na molitve za ozdravljenje.

Mionna Johnson živjela je divnim životom sa svojim roditeljima kada se dogodilo nešto nezamislivo. Jedan je tren sjedila pokraj svoje mame, a drugi je bila na podu s aneurizmom mozga. 

„Bili smo u dnevnom boravku, pjevali smo i plesali, a ona je odjednom pala na pod“, rekla je Mionnina mama, Tiffany. 

Zdravstveno stanje djevojčice se pogoršalo preko noći

Tiffany se šokirala te nije znala što se dogodilo kada se zdravstveno stanje njezine kćeri preokrenulo, gotovo preko noći. Mionna je odmah primljena u bolnicu, a Tiffany se počela moliti za njezino ozdravljenje. 

Liječnici su rekli da je Mionna imala aneurizmu mozga te da neće preživjeti. Mionna je prije toga bila odlična učenica, pričala je tri jezika, a onda se odjednom našla u bolničkom krevetu uz liječnike koji joj nisu davali nimalo nade za preživljavanjem. Tiffany je odlučila da im neće vjerovati. 

Zahtijevala je da se njezinu kćer helikopterom prebaci u obližnju dječju bolnicu iako su joj liječnici govorili da joj kćer neće preživjeti. Kada su liječnici pristali, Tiffany je morala pustiti svoju kćer kako bi tamo bila krštena.

VIDI OVO: Aneurizma mozga je nestala: Svjedočanstvo žene o čudesnom izlječenju

Rekla je: „Istinski sam vjerovala da mi je Bog rekao da tako postupim. Znala sam da liječnici mogu učiniti samo ograničen broj stvari za moju kćer. Morala sam vjerovati i uzdati se u svoju vjeru.“ 

„Put helikopterom je bio dug, a liječnici su mi rekli da će joj se stanje jako pogoršati zbog tog prijevoza. Vozila sam stotinama kilometara kako bih stigla u bolnicu prije helikoptera. Znala sam da vjerojatno neću stići, ali sam željela vidjeti hoće li moja kćer još biti živa. Bila je to užasna vožnja jer nisam znala je li živa u tom helikopteru. Nisam znala hoće li preživjeti. Bilo je užasno.“ 

Kada je helikopter stigao u bolnicu Mionna se jedva držala na životu, a liječnici su ju odmah odveli u bolnicu. Liječnici su rekli da se Mionna možda nikada neće probuditi nakon operacije, a ako se i probudi, da će biti paralizirana od vrata prema dolje i da neće moći sama disati. 

Djevojčica s aneurizmom mozga

Bog je učinio čudo

No, Bog je velik i dao je čudo toj majci i njezinoj kćeri. Mionna se probudila te se nakon 117 dana u potpunosti oporavila. 

Jakovljeva 5,14-15: „Boluje li tko među vama? Neka dozove starješine Crkve! Oni neka mole nad njim mažući ga uljem u ime Gospodnje pa će molitva vjere spasiti nemoćnika; Gospodin će ga podići, i ako je sagriješio, oprostit će mu se.“

NAJNOVIJE!