NaslovnicaVijestiKršćanske vijestiRoditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti!

Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti!

Zaklada Novak Đoković, u suradnji sa Zakladom Hawn u školama provodi program Mind Up – u svojoj suštini budističko sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.

Inzistiranje na ovom programu koji sadrži meditaciju, hipnozu i druge elemente Zen budizma, posljedica je višegodišnjeg duhovnog zastranjivanja obitelji Đoković, piše portal Oslobođenje.

Zaklada Novak Đoković, u suradnji s inozemnom zakladom praktične budistkinje i glumice Goldie Hawn (Hawn Foundation), na svojoj web stranici objavljuje da ima u cilju ove metode (kroz program MindUp) infiltrirati u sve predškolske i školske ustanove diljem Srbije.

Zapanjeni roditelji su tek od vlastite djece poslije dužeg vremena saznali da djeca u školi uče tehnike “svjesnog” gledanja, meditacije, da prosvjetni radnici koriste i posebne instrumente čiji zvuci imaju za cilj uvođenje djece u meditativno stanje (navodno s ciljem da se djeca bolje fokusiraju , smire i snize stres).

Bez odobrenja i znanja roditelja, program Mind Up koji Novak i Jelena Đoković promoviraju se već primjenjuje u određenim školama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Opovu.

Budući da je u pitanju program opasnog sadržaja, on se uvija u područje “neuroznanosti”, “pozitivne psihologije”, “socijalno-emocionalnog učenja” i nečega što nazivaju “umnom svjesnošću” (mindful awareness) kako bi se bolje plasirao kao edukativni program za djecu.

NAJNOVIJE