Roditelji su u tragičnoj prometnoj nesreći izgubili dvoje djece. Sada svjedoče o tome kako im je vjera u Boga pomogla da izdrže bol koja ih je zadesila. 

Brad i Crystal Sparks su se 12. srpnja vozili u autu sa svoje šestero djece (Cameryn – 13, Bailey – 12, Landon – 10, Sadie – 7 , Jackson – 5, Wilson – 3) s puta u San Diego. Vozili su mračnim autoputom kada su izgubili kontrolu nad vozilom. 

Auto je počeo kliziti te se prevrnuo nekoliko puta u području na kojem ih nadolazeći automobili nisu mogli vidjeti. Auto je bio potpuno uništen. 

Crystal je u to vrijeme bila trudna 7 mjeseci. Prevezena je u drugačiju bolnicu nego njezin suprug Brad koji je prvi primio užasnu vijest – Bailey i Landon su preminuli u nesreći. Činilo se da je nerođena beba bila zdrava. 

U teškoj nesreći su izgubili dvoje djece

„Naravno, nosimo se s gubitkom dvoje djece“, rekao je Brad, „Ponekad se potpuno slomim, kao i svi drugi, ali duhovno znam gdje su tako da me to prizemlji kako bih udahnuo i nastavio dalje“. 

Roditelji su u nesreći izgubili dvoje djece 1

Brad slijedeći tjedan planira ponovno otići na mjesto nesreće kako bi zahvalio ljudima koji su spasili njegovu obitelj. 

VIDI OVO: Dva muškarca su čula Božji glas netom prije nesreće

Crystal se prisjetila te kobne noći: „Brad je vrlo brzo reagirao – počeo je zazivati djecu. Sadie nam je rekla da vidi Landona izvan auta, ali su mu oči zatvorene. Nije mogla vidjeti Bailey. Duša me je odmah zaboljela, no zavapila sam Bogu: ‘Bože, Ti znaš što želim – ali bit će Tvoja volja’. Nikada nisam ni pomislila da bih to mogla reći u tako teškom trenutku. Hvala ti, Gospodine“. 

Gospodin daje i Gospodin uzima

Prisjetila se i trenutka kada je čula što se dogodilo s Landonom i Bailey: „Iako je moje srce odmah bilo slomljeno, znajući da život na ovoj zemlji više nikada neće biti isti, znala sam da je Duh Sveti sa mnom, da djeluje za mene. Zatvorenih očiju i sa suzama koje su mi tekle niz lice, rekla sam: ‘Gospodin daje i Gospodin uzima tako da biram reći – blagoslovljeno Ime Gospodinovo.’“ 

Roditelji su u nesreći izgubili dvoje djece 2

Kaže da to dvoje njezine djece sada „daje slavu Bogu koji je sve stvorio“ da „hodaju ulicama Gospodnjim“ i „da više nikada neće proliti niti jednu suzu“. Također je počela ohrabrivati ljude na društvenim mrežama da „pitaju“ ako žele znati više o Bogu jer „vas On voli i duboko mari za vas“. 

VIDI OVO: Majka četvero djece poginula u nesreći: „Ona je bila anđeo na zemlji“

„Ako ste živjeli mlakim životom, misleći da zaista znate i poznajete Gospodina, razmislite“, rekla je Crystal, „Možda ćete se iznenaditi koliko se zapravo oslanjate na sebe. Sami ne možete spasiti svoju dušu. Bog je jako dobar. On je bio ovdje na opipljive načine – od trena kada je naš automobil skrenuo. I u svoj utjesi i miru On nastavlja biti velikodušan“. 

Pomolimo se i mi za ovu ožalošćenu obitelj.