Roditelji napravili lažni profil kako bi uhodili kćerku, otkriće ih je sablaznilo

Roditelji su napravili lažni profil kako bi uhodili kćerku nakon što su otkrili da se nalazi sa strancima koje upoznaje preko Interneta.

Liza i Mark Shirks iz Kalifornije bili su užasnuti tim otkrićem te su svoju kćerku Mariah htjeli naučiti lekciju. Zabrinuti roditelji pojavili su se u emisiji tv kuće TLC i pitali voditelja hoće li sudjelovati u njihovom planu.

Uz njegovu pomoć par je napravio lažni profil na Instagramu, tinejdžera s interesima sličnim onim njihove kćerke.

Kćerka je pristala na sastanak s lažnim mladićem, a roditelji su sve promatrali

Lažni mladić joj je poslao poruku oko druženja i fotografiranja, a ona mu je odmah odgovorila i pristala na sastanak u obližnjem parku. Kada je došla u park, tamo ju nije dočekao on, već voditelj Eliot koji se pretvarao da je jedan od njegovih prijatelja.

VIDI OVO: 10 stvari koje nikada ne biste trebali objavljivati na Facebooku i Instagramu

Nakon toga uvjerio je tinejdžerku da se nađu sa mladićem, dok su njeni izbezumljeni roditelji sve promatrali iz prikrajka.

“Vruće je za šetnju. Ako želiš, možemo uskočiti u kombi, treba nam malo do tamo”, rekao joj je Eliot, a Mariah je odmah pristala. U tom trenutku njeni roditelji su izašli iz skrovišta.

“Shvaćaš li da si upravo ušetala u smrtnu zamku? Razmišljaš li uopće? Kako si mogla učiniti nešto ovako glupo?”, upitao je otac. Mariah mu je odgovorila da je mislila da će biti sigurna ako se nađu u parku.

“Želim znati da si sigurna. Lijepa si djevojka, puno je jezivih muškaraca koji će te pokušati namamiti”, rekla joj je majka. Mariah je počela plakati i priznala je da je pogriješila.