Roditeljima bolesnog dječaka su ostavili poruku da puste dijete da umre, a njihova reakcija ostavlja bez teksta

Nakon što su poruke pune mržnje ispisane na crvene komade drveta i postavljene pred kuću roditelja čije se dijete bori s dvije teške bolesti, a koje su roditeljima govorile da puste dijete da umre, ti su isti roditelji odlučili odgovoriti ljubavlju.

„Taj je znak učinio potpuno suprotno od onoga što je njegov autor htio jer je postao jako popularan”, rekla je Angela Ahlers, majka bebice RJ-a, koji se bori s dvije vrlo teške bolesti (trisomija kromosoma 9 i agenezija korpusa kalozuma).

Ona i njezin suprug, KC, primili su mnoštvo poruka podrške od ljudi iz Kanade, Australije, Argentine i Amerike.

VIDI OVO: Božji čovjek položio je ruku na bolesnog dječaka, a onda je uslijedilo pravo čudo

KC je rekao da je bilo jako iznenađen kada je prvi put vidio poruke ispred svoje kuće, od kojih su neke glasile: „Prestanite moliti za novac. Pustite ga da umre. To se zove darvinizam. Sretni blagdani”.

Roditeljima bolesnog dječaka su ostavili poruku kako je bolje da dijete umre 1
Snimka zaslona

Te poruke mržnje bile su postavljene pokraj poruka kojima je KC molio ljude za donacije za pokriće medicinskih troškova za RJ-evo (Randy Jamesovo) liječenje. KC je rekao: „Izašao sam, vidio sam ih. Odmah sam jedan uklonio. Bilo je u drugih, ali je neki drugi dobri Samaritanac nekoliko srušio”.

KC nije mogao vjerovati da bi netko imao srca nešto takvo učiniti.

 

„Ostao sam šokiran”, priznao je, „Mislim, zaista me šokiralo da netko može biti tako okrutan”.

VIDI OVO: Dječak (7) pati od rijetke bolesti zbog koje izgleda kao starac

Trenutno je obitelj skupila dosta novca za RJ-evo liječenje, no troškovi se neprestano gomilaju tako da im je potrebno još donacija. RJ je bio kod 15 specijalista, a troškovi se uvećavaju svakim novim posjetom.

Roditeljima bolesnog dječaka su ostavili poruku kako je bolje da dijete umre 2

KC i njegova supruga su odlučili ne uzvratiti mržnjom na mržnju: „Želimo odgojiti našeg sina da se ne osvećuje. Želimo se ljubavlju boriti protiv mržnje. Očito je da je to postavila poremećena osoba te se nadamo da će potražiti pomoć. No, nastavit ćemo ih uklanjati jer ovaj grad ne treba mržnju. Ovaj grad treba ljubav”.