Sedam godina nesretni pas je čekao da ga netko udomi, a onda se slučajno pojavila jedna obitelj

Sedam godina nesretni pas je čekao da ga netko udomi, a onda se slučajno pojavila jedna obitelj
Foto: Facebook

Pirate Marie je pas koji je cijeli svoj život proveo u skloništu. Nakon 7 godina čekanja da ga netko udomi, konačno ga je prihvatila jedna obitelj.

Jadna je kujica je provela gotovo pola svog života u psećem skloništu na Havajima. Nitko ju nije htio vidjeti, ni kada je bila malo, slatko štene. Tijekom godina, mnogi su posjetitelji skloništa komentirali kako je tužno što Pirate Marie nije pronašla dom, ali nitko nije razmišljao da ju primi.

„Stalno su ju zaobilazili“, rekla je djelatnica skloništa Amanda.

Štene je čekalo i čekalo, dok nije odraslo. A starijem psu šanse za posvojenjem sve su manje i manje.

„Ljudi ne žele posvojiti starije pse jer misle da će imati više posla oko njih“, rekla je Amanda.

Djelatnici skloništa nastojali su olakšati život psu, ali trebao joj je pravi dom s obitelji koja će ju voljeti.

Neželjeno je štene provelo pet godina u samoći, a djelatnicu skloništa su se bojali da će cijeli život provesti u kavezu. No dogodio se jedan sudbonosni susret.

Rad na terenu koji je doveo do nevjerojatnog susreta

Jennifer Hoyt i njezin muž oboje rade u vojsci, a Bog je poslao ovaj bračni par tamo gdje je bilo potrebno kada su dobili službu na Havajima.

Tamo ih nije čekao samo pijesak i sunce. Jennifer je znala da želi volontirati u skloništu za pse, i tada je čula tužnu priču o štenetu.

„Izgledala je tako tužno. Rekli su mi se čini kao da je umorna od života. To mi je slomilo srce“, rekla je Jennifer.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Pirate Marie 🐾 (@pirate_marie) on

Potrebna je posebna osobnost da se usvoji stariji pas, a Jennifer je bila ta posebna osoba. Nije još ni pronašla kuću na Havajima, ali znala je da će ona i suprug pružiti najbolji mogući dom za štene.

Jennifer je svakoga dana posjećivala Pirate Marie u skloništu dok se posvojenje nije završilo. 11 i pol godišnji pas čekao je toliko dugo da pronađe svoju obitelj.

Sretan kraj nakon 7 godina

Nakon što je pronašla dom Pirate Marie dobila je nevjerojatnu količinu ljubavi od Jennifer i njezinog muža. Gotovi su dani tuge. Unatoč njezinoj starosti, Jennifer kaže da se pas svakog dana ponaša kao štene.

„Nije nam stalo hoće li ona s nama ostati još tri godine ili tri dana. Potrudit ćemo se da to budu njezini najbolji dani“, rekla je Jennifer.

Reci što misliš