Simpatični pas se počeo svađati s vlasnikom nakon što je njegov park zatvoren

Ponekad trebamo istresti svoje frustracije, ali ne možemo dopustiti da nas obuzme razočarenje. :)

pas se svađa s vlasnikom

Jedan se jako simpatični pas odlučio posvađati sa svojim vlasnikom nakon što je saznao da je njegov park zatvoren. Razgovor koji je uslijedio je uistinu „histeričan“.

Nakon što je ovaj pas doživio veliku „nepravdu“, a njegovi planovi o trčanju i uživanju u parku su odgođeni, on je odlučio nešto „reći“ po tom pitanju. Upoznajte „Waltera Geoffrey“, francuskog buldoga. Walter je odlučio svima dati do znanja koliko je nezadovoljan činjenicom da taj dan ne može u park.

Najprije možemo vidjeti Waltera kako prigovara na svoj poseban način, a tada mu je njegov vlasnik odgovorio na što je Walter odlučio još glasnije gunđati i izraziti svoje nezadovoljstvo. U jednom trenu se čini kao da je malo zarežao dok se raspravljao. Zaista je smiješan i poseban.

Mnogi od nas često imaju slične osjećaje, ali nemamo toliko hrabrosti da nešto kažemo po tom pitanju kao Walter. Je li vam ikada savršeno isplanirano jutro upropašteno zbog nekih nepredvidivih okolnosti? Jeste li ikada bili tako razočarani, ali odlučni da ipak provedete prvotni plan, da ste jasno izrazili svoje nezadovoljstvo bez obzira na to tko će vas čuti? Da, Waltere, čujemo te i divimo se malenom zvuku režanja usred tvoje lamentacije.

No, za tog posebnog francuskog buldoga, negodovanje je dovelo do opomene vlasnika, a na Walterovom se licu pojavio osjećaj krivnje. Bez obzira koliko se naši planovi promijene, neke stvari jednostavno ne možemo kontrolirati.

Naravno, ponekad trebamo istresti svoje frustracije, ali ne možemo dopustiti da nas obuzme razočarenje. Sutra je novi dan u kojem će, nada se Walter, park biti otvoren.

Reci što misliš