Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Sin je htio vidjeti umiruću majku, a onda su vatrogasci priskočili u...

Sin je htio vidjeti umiruću majku, a onda su vatrogasci priskočili u pomoć

Sin je htio vidjeti umiruću majku koja je ležala u staračkom domu. Vatrogasci su mu priskočili u pomoć tako što su ga na platformi podigli do prozora.

2020. godina je svima teška. Morali smo se prilagoditi na potpuno nov način života. No obitelji koje su izgubile voljene zbog koronavirusa istinski pate. 

Ne samo da moraju živjeti sa svim restrikcijama nego te iste restrikcije nisu bile dovoljne kako bi spasile njihove voljene. 

Kada je pandemija stigla u Ameriku, Scott Wolf se već nosio s teškom obiteljskom situacijom. 

Njegova supruga ima rak te je prolazila kemoterapiju, a Scott je cijelo vrijeme bio uz nju. 

Tada je u New Jerseyu započela pandemija. Uskoro su nastupile najteže mjere. 

Naravno, Wolf i njegova supruga bili su zabrinuti, ipak je ona bila u visoko rizičnoj skupini. No, njegova majka, Jean Wolf, je isto bila pod velikim rizikom. Imala je 94 godine te je živjela u domu. 

Na žalost, virus je došao i do njezinog doma, a ona se ubrzo razboljela. 

Wolf se nadao da će se njegova majka oporaviti unatoč starosti, no kako su dani prolazili postalo je jasno da neće još dugo poživjeti. 

Cijelo to vrijeme, Wolf nije mogao vidjeti svoju majku. Iako je starački dom dopuštao posjete obitelji, Wolf nije mogao riskirati da zarazi svoju suprugu. No, odlučio je vidjeti svoju majku po posljednji put. 

Sin je posljednji put vidio svoju majku
Foto: Patched.com

VIDI OVO: Rekli su mu da suprugu oboljelu od koronavirusa skine s aparata, a tada se dogodilo čudo

Koordinatorica doma, Sarah Petty, je čula za Wolfov problem te mu je odlučila pomoći. Pokušala je smisliti način da Wolf vidi svoju majku. Mislila je staviti ljestve uz njezin prozor i to je rekla jednom članu obitelji. No, ta je osoba poznavala nekoga iz vatrogasne postaje tko bi mogao ponuditi nešto bolje od ljestava. 

Vatrogasna postaja je odlučila pomoći Wolfu. Vatrogasci su pokupili Wolfa kod njegove kuće te su ga prevezli vatrogasnim vozilom do staračkog doma. Platformom su ga podignuli do prozora njegove majke. 

Petty je pomaknula staričin krevet bliže prozoru te su se Wolf i njegova majka mogli vidjeti po posljednji put. Uspjeli su izjaviti ljubav jedno drugome i oprostiti se. 

„Bio sam tako sretan što sam ju mogao vidjeti. Ne znam kako to opisati. Samo sam sretan što sam ju mogao vidjeti po posljednji put“, rekao je Wolf. 

Slijedeći dan Jean Wolf je preminula. 

Nije u redu reći da je Wolf imao sreće, no, mnogi nemaju priliku oprostiti se od svojih voljenih kao on. 

Nadajmo se da će se i njegova supruga oporaviti te da će cijela ova situacija krenuti na bolje. 

NAJNOVIJI ČLANCI