Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Sin vrača je primio Isusa u svoje srce - jedan biblijski stih...

Sin vrača je primio Isusa u svoje srce – jedan biblijski stih ga je slomio

Sin vrača koji je odrastao u hinduističkoj obitelji je primio Isusa u svoje srce. Jedan biblijski stih ga je ponukao da to učini. 

Kuman Swamy odrastao je u hinduističkoj obitelji. Njegov je otac vrač – prakticira vještičarenje te komunicira sa zlim duhovima te tako zarađuje za život. 

Kada je imao 11 godina, Kuman je došao u sukob s jednim dječakom boljeg društvenog položaja dok su igrali kriket. 

Kumar se uzrujao i bacio svoju palicu te je ozlijedio tog drugog dječaka. Njihovo neslaganje stvorilo je neugodnu situaciju u selu. Rođaci ozlijeđenog dječaka optužili su Kumara te su kaznili cijelu njegovu obitelj koja je iz sela morala otići unutar 24 sata. Nisu imali izbora. Zbog toga je Kumarov otac izgubio posao kao vrač, a to je ostavilo duboku ranu u Kumarovom srcu.  

VIDI OVO: Zašto Biblija upozorava na okultizam i vračanje?

Kumar se tada počeo pitati zašto ga je Bog stvorio u tako nepovoljnom položaju u društvu. Postao je depresivan te je očajno tražio nadu u životu. Čak si je htio oduzeti život zbog diskriminacije s kojom je bio suočen. 

Jednog dana je je brat pričao s njim te je podijelio poruku koja mu je promijenila život. Njegov brat, koji je postao kršćanin, podijelio je Evanđelje s Kumarom. Otvorio je Bibliju i pročitao Postanak 1,27: „Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.“ 

Taj jedan biblijski citat mu je promijenio život. Te je noći Kumar primio Isusa u svoje srce. Bio je to najbolji dan njegova života. 

Sada on hrabro dijeli evanđelje s ljudima diljem Indije.

NAJNOVIJI ČLANCI