NEIZDRŽIVA TUGA: Pogledajte kako plače slon kojeg su zlostavljali punih 50 godina!

Slon zaplakao kada je pušten iz zatočeništva u kojem je bio 50 godina
Snimka zaslona: YouTube

Organizacija za zaštitu životinja je uspjela osloboditi slona nakon 50 godina zatočeništva, a životinja teška pet i pol tona je tom prilikom zaplakala.

Slon Raju proveo je u zatočeništvu pola stoljeća a tijekom tog razdoblja njegovi vlasnici su ga držali vezanog lancima, izgladnjavali i tukli.

Nakon 50 godina mučenja i zatočeništva, tijekom kojeg ga je zlostavljalo skoro 30 različitih vlasnika, slon Raju iz Indije je konačno oslobođen i odveden na sigurno mjesto. Tom prilikom ova ogromna životinja je bukvalno zaplakala!

Slon, koji je težak pet i pol tona bio je vezan lancima. Zbog teških okova njegove noge bile su uvijek krvave. Gotovo redovno su ga tukli.

Vlasnici, koji su ga držali kao turističku atrakciju od koje su zarađivali, su ga izgladnjavali! Raju je živio od onog što su mu davali prolaznici i turisti. Kako bi utažio glad, ponekad je čak jeo papir i plastiku.

Na sreću, Raju je osjetio okus slobode. Akcija spašavanja bila je kao u filmu jer su ga pod okriljem noći spasili aktivisti britanske organizacije “Wildlife SOS” za zaštitu životinja u Indiji.

Njegovi spasioci su rekli da je plakao kada su ga oslobodili, a stručnjaci su potvrdili da slonovi mogu plakati baš kao i ljudi.

Reci što misliš