Smak svijeta će se dogoditi 23. travnja, upozorava ”kršćanski” numerolog

smak svijeta 23. travnja
Foto: Pixabay

Svjetski mediji prenose vijest da će se smak svijeta navodno dogoditi 23. travnja kada će se na nebu pojaviti planet smrti Nibiru, tvrdi samoprozvani ’kršćanski’ numerolog. 

Kada dođe smak svijeta, Sunce, Mjesec i Jupiter će se uskladiti u zviježđu Djevice, a na nebu će se misteriozno pojaviti planet Nibiru, koja će sa sobom donijeti uspon Antikrista, Treći svjetski rat i 7 godina nevolje, prenosi Daily Express.

Iako je NASA naglasila da planet smrti Nibiru ne postoji, teoretičari su više puta predviđali kraj svijeta, a prema najnovijim tvrdnjama, to će se dogoditi 23. travnja.

David Meade, numerolog, koji je ranije najavljivao smak svijeta, rekao je da će u travnju crkva i svi kršćani nestati. 

“Slijedi nam 7 godina nevolje, u ovo nema sumnje”, rekao je Meade.

Nibiru, poznata kao planet X, “trebalo je pogoditi našu zemlju” 23. rujna 2017., u prosincu 2016, u travnju 2016. i prosincu 2015. Kada se smak svijeta nije dogodio, prognostičar je priznao da nije dobro procijenio datum.

Ovaj planet, kako tvrde znanstvenici, ne postoji. Nikada nije viđen na teleskopu niti je ijedan znanstvenik pronašao dokaze da on postoji.

“Da Nibiru ili planet X stvarno postoji i je li krenuo prema zemlji, astronomi bi ga pratili najmanje jedno desetljeće i sada bi bio vidljiv golim okom”, kažu iz NASA-e.

Teoretičari zavjere smatraju da je gravitacijski utjecaj ovog planeta prekinuo orbite drugih planeta još stotinama godina ranije.

Reci što misliš