Ovaj je predivan trenutak ponovnog ujedinjenja para koji je u braku 71 godinu na kameri snimila njihova unuka. Tako je podijelila sa svijetom njihovu nevjerojatnu povezanost i geste ljubavi koje su ukazali jedno drugome nakon što su morali biti razdvojeni zbog pandemije koronavirusa

David i Loretta Bowen, koji sada imaju 90 godina, su se napokon ujedinili u svom domu u Jesupu, Georgija nakon što je Loretta provela nekoliko tjedana u bolnici. Taj je trenutak na Instagramu podijelila njihova unuka Krista Kellum. 

„Ovo sam htjela podijeliti jer su moji baka i djed tako dugo u braku, a ljubav između njih još je jaka“, rekla je Krista, „Oni su još uvijek, kako možete vidjeti na snimci, tako povezani i snažni“. 

Par je bio razdvojen jer je Loretta morala na operaciju. 

VIDI OVO: Ovaj par je u braku 61 godinu, a zbog broja potomaka koje imaju završili su na svim naslovnicama

„Bili su razdvojeni tako dugo dok je ona bila u bolnici, a on je bio jako uzrujan jer ju nije mogao vidjeti zbog koronavirusa“, objasnila je Krista, „Željela sam to snimiti jer je bilo zaista neprocjenjivo vidjeti ih kako se ponovno sastaju“. 

Krista je ujedno napisala da je njezin djed čovjek od vjere te je svaki dan išao u crkvu i provodio sate u molitvi. Ujedno je rekla da je operacija uspjela i da je njezina baka sada dobro. Napisala je da mora „zahvaliti Isusu“ što je njezina baka sada dobro i što je ponovno sa svojim suprugom. 

View this post on Instagram

I know this is long, but it is incredible and needs to be shared. My grandparents have been married for over 70 years, and their love continues to make me cry. A few weeks ago my Grandma was told there was a mass in her colon, which was confirmed by two different scans, a failed colonoscopy (because the mass was in the way) and a dye test. Immediately, we all began to pray. If you know my granddad, you know that he is a praying man. Throughout my entire life, he would go every single morning to the church and spend hours praying. On the day of my grandma’s surgery, they started with a laparoscopy. BUT, they didn’t see anything. So, they decided to go into her colon and look, and the mass was totally gone! They kept my grandma in the hospital for a few days, and this video is her returning home and reuniting with her husband. Brb gotta go cry and thank Jesus forever.

A post shared by Krista Kellum (@krista.kellum) on