Nikada viđene snimke Božje kreacije koje ostavljaju bez daha

Za većinu nas odlazak na posao predstavlja samo još jedan naporan dio dana. Koliko god da je put do posla možda lijep, ili na poslu doživljavamo lijepe stvari, ta mala čudesa prestajemo primjećivati.

Ne zastajemo da bismo primijetili ljepotu i čudesnost Božjeg stvaranja oko nas. No, za nekolicinu odabranih koji odlaze u svemir, nemoguće je ne primijetiti čudesnost Božje kreacije.

Kada su ruski astronaut Sergej Rjazanski, talijanski astronaut Paolo Nespoli, i američki astronaut Randy Bresnik vidjeli prekrasne slike koje su snimili u svemiru, znali su da su ta čudesa morali podijeliti sa svima na Zemlji. No, odlučili su da neće tek tako objaviti fotografije.

Umjesto toga, ove su impresivne slike spojili s glazbom iz pjesme „The Sound of Silence“ („Zvuk tišine“, op. prev.) benda Disturbed. Video počinje izlaskom sunca i prikazuje predivne slike Zemlje. Ljepota pjesme i ove snažne fotografije ostavit će vas bez riječi.

Zaista je nemoguće ne primijetiti veličinu Božje moći kada pogledamo sve što je stvorio. Trebamo biti zahvalni što postoje ljudi koji su voljni riskirati svoje živote kako bi istražili Božju tvorevinu, i što s nama dijele ta prekrasna otkrića. Neka ih Bog blagoslovi što su s nama podijelili ta čudesa. Jedva čekamo da nam pošalju još predivnih slika.