Snoop Dogg objavio svijetu da je nanovorođeni kršćanin

Snoop Dogg nanovorođeni kršćanin
Snimka zaslona

Poznati rap umjetnik Snoop Dogg izazvao je pravu pomutnju kada je prije nekoliko mjeseci objavio gospel album Bible of Love.

Snoop Dogg, pravog imena Calvin Broadus Jr., imao je burnu prošlost prepunu kontroverzi, što je mnoge natjeralo na sumnju u njegove izjave da je obraćeni kršćanin.

Nekoliko je puta bio optužen zbog nuđenja marihuane i alkohola maloljetnim djevojkama, a čak se hvalio i svojim vezama s mladim prostitutkama.

Po pitanju religijskih uvjerenja, 2009. godine je izjavio da se pridružio islamu, da bi 2012. godine obznanio kako je rastafarijanac. Sada za sebe tvrdi da je nanovorođeni kršćanin.

POGLEDAJTE: Američki reper Snoop Dogg objavio video u kojem pjeva Isusu

Kada su ga upitali što bi rekao onima koji sumnjaju u njegovo obraćenje, Snoop Dogg je odgovorio: “Đavao je lažljivac. Mislio sam da bi crkva trebala iskazati dobrodošlicu grešnicima. Ako nađete nekoga tko pokušava pronaći put natrag kući, prirodna stvar bi bila prihvatiti ga otvorenih ruku. To je razlog zašto mnogi odlaze iz crkve”, rekao je.

”Pokušavamo vratiti ljude u crkvu s drugačijom perspektivom da dođu kakvi jesu, pokazujući im ljubav. Mi pokazujemo ljubav, mi dajemo ljubav.” Tada je pogledao u kameru s riječima: ”Što je s tobom? Jesi li provjerio svoj status? Ideš li u raj? Zašto me osuđuješ? Koliko si ti učinio za Gospodina?”

Reci što misliš