sotonističke molitve ubojice iz zagreba
Foto: Dnevno.hr/Facebook
Nakon objave imena ubojice, mnogi su otišli pogledati Facebookov profil koji je prepun sotonističkih objava i priča o ”crnoj ruži”.

Za stravično dvostruko ubojstvo u zagrebačkoj Dubravi osumnjičen je 24-godišnji Darko Bodiš.

Podsjetimo, u Ulici Cuglini u zagrebačkoj Dubravi oko 17:30 policija je primila dojavu o dvostrukom ubojstvu. Ubojica, osumnjičeni Darko Bodiš, ubio je Vladu Plešeja (67) i Ivicu Pilija (42) hladnim oružjem, vjerojatno nožem. Njih dvojica inače su kumovi.

Ubojica je nakon zločina pobjegao, no oko 23 sata policajci su ga locirali, uhitili i priveli. Rodbina Vlade P. navodi da su mogući motivi ubojstva mogle biti razmirice koje je Bodiš imao sa sinom ubijenog Vlade P.

Naime, 23-godišnji sin Vlade P. nedavno je započeo vezu s bivšom djevojkom D. B.-a. Bivši par ima dijete koje je djevojka prije nekoliko dana uzela iz vrtića, ne obavijestivši o tome Bodiša, zbog čega je on taj čin doživio kao otmicu.

Sve je i prijavljeno policiji koja je navodno tragala za djevojkom i njezinim novim dečkom, sinom ubijenog Vlade P. Rodbina Vlade P. policiji je izjavila da je Darko Bodiš u četvrtak oko 11 sati više puta prošao njihovom ulicom turirajući vozilo, uznemirivši Vladu P. i njegovu obitelj.

Nakon objave imena ubojice, mnogi su ga potražili na Facebooku gdje se imalo što i vidjeti. Naime, na svojem Facebooku prije nekoliko godina, tada 18-godišnji mladić, zahvaljivao se Sotoni “Gospodaru svjetova” i “zaštitaru naših duša”. Nakon što mu je netko prigovorio na objavi i savjetovao odlazak u crkvu, Bodiš kratko uzvraća “ja sam takav”.

Bodišev profil vrvi sotonističkim objavama, pa i pričama o “crnoj ruži”. S obzirom na to da se ovo dvostruko ubojstvo dogodilo svega nekoliko dana uoči tzv. noći vještica, neki smatraju da to nije slučajno.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/darko.bodis.1/posts/119214288134860/” width=”550″/]

Osim toga, “istraživanje” Facebook profila na kojem se nalaze sotonističke “molitve” navelo je mnoge znatiželjnike da te retke i pročitaju te na neki način “mole sotoni”. Štoviše, mnogi su portali te molitve prenijeli u cijelosti i još ih jednostavnije servirali široj javnosti, piše Dnevno.hr.

“Lopov ne dolazi, osim da ukrade, zakolje i uništi. Ja sam došao da ovce imaju život i da ga imaju u izobilju” (Iv 10,10).