Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Rekli su joj da je imala spontani pobačaj: Nakon 7 mjeseci dogodilo...

Rekli su joj da je imala spontani pobačaj: Nakon 7 mjeseci dogodilo se čudo koje je zapanjilo liječnike

Meredith (26) i njezin partner Brendon su netrpljivo čekali rođenje svoje bebe, a onda su u im šestom tjednu trudnoće liječnici priopćili poražavajuće vijesti da je Meredith imala spontani pobačaj. Oboje su bili shrvani i van sebe.

Međutim, nakon sedam mjeseci dogodilo se pravo čudo. Meredith je osjetila jake bolove i grčeve, a njezin suprug nije znao kako joj pomoći. Stajao je pored nje, a onda je odjednom Meredith na podu spavaće sobe na svijet donijela bebu.

Snimka zaslona: YouTube

Kako je beba rođena u amnionskoj vrećici, roditelji su još više bili zbunjeni i nisu znali što se događa. Brendon je odmah nazvao Hitnu, a nekoliko sekundi nakon toga i amnionska vrećica je pukla sama od sebe. Hvala Bogu što jeste jer da nije beba bi ostala bez zraka.

> Liječnici su obavijestili majku da je imala spontani pobačaj, no njezina intuicija govorila je suprotno

Hitna je brzo stigla, a Meredith i beba su odvezene u bolnicu. Na svu sreću, sve se završilo kako treba, a cijeli slučaj je toliko zapanjio liječnike da su svi televizijski kanali brujali o tome.

Međutim, ono što je još čudnije u cijelom slučaju jeste da Meredith cijelo vrijeme nije shvaćala da je trudna, da joj nije pukao vodenjak, ali hvala Bogu, Meredith i Brendon su postali ponosni roditelji.

NAJNOVIJI ČLANCI