Mnogi muškarci postavljaju pitanje: ”Što bi žene bez nas?”, misleći kako su ovisne o njima. Odgovor jedne majke je mnogima otvorio oči.

U Izrekama 18,22 piše: „Tko je našao ženu, našao je sreću i stekao milost od Jahve“. Ako Biblija kaže da su žene „sreća“, onda to mora biti istina. 

No, ponekad se ta istina izokrene tako da muškarci i žene počnu vjerovati da žene ne mogu biti ‘potpune’ bez muškarca pokraj sebe. 

Rečeno nam je da „sve možemo u Onome koji nas jača“ – a ne uz princa na bijelom konju. Nemojte me krivo shvatiti, muškarci su divni. Ali oni nisu naš Spasitelj. 

Jedna vrijedna žena, Courtney Irons, nedavno je napisala vrlo popularnu objavu koja sada mnogima otvara oči. 

Napisala je: 

„Večeras sam vidjela objavu u kojoj je pisalo: ‘Što bi žene bez nas’…. Sve… mogle bismo apsolutno sve. 

VIDI OVO: Dragi muškarci, vaše žene najviše vole ovakav poklon

Večeras sam pokosila dvorište s mojom dvogodišnjom bebom u naručju. Zašto? Jer ona nije uzimala ‘ne’ kao odgovor, a budući da sam samohrana majka četvero djece, nisam baš imala izbora. 

Ona je htjela svoju mamu, a posao je trebalo obaviti. 

Odrasla sam bez muškarca u kući. Moja je majka bila samohrana majka tri djevojčice. Gledala sam ju kako se ubija od posla godinama. Mi smo sve radile same. Sve što je trebalo raditi po dvorištu, održavanje kuće, sve ono što bi i muškarac radio. 

Dragi naši muškarci, imajte na umu da vas žena ne treba. Postoji velika razlika između htjeti  i trebati. Kada žena odvoji vrijeme iz svog rasporeda kako bi razgovarala s vama ili se našla s vama, zapamtite da to čini jer ona to želi. 

Dame, nemojte nikada izgubiti svoju neovisnost i nemojte zaboraviti što sve možete“.