Stranci učinili predivno djelo za oca petero djece čija je žena nedavno umrla

Stranci, obitelj i prijatelji su se okupili kako bi učinili predivno djelo za samohranog oca petero djece čija je žena preminula. 

18. travnja 2019. McKenzie Shear rodila je svoje peto dijete, lijepog sina po imenu Ridge.

Ono što mnogi nisu znali bilo je da McKenzie pati od višestrukih zdravstvenih problema, uključujući poremećaj u krvi.

Samo dan nakon što je rodila Ridgea, patila je od teškog krvnog ugruška koji joj je na kraju oduzeo život prije no što je mogla držati svoje novorođenče.

McKenziejev suprug, Cassidy, je rano završio kao udovac. Prošlo je samo nekoliko mjeseci od strašnog gubitka McKenzieja, ali on se već vratio na posao kako bi osigurao osiguranje i stabilnost za svojih petero djece.

PROČITAJTE: Samohrani otac koji je umro od raka posljednje dane života proveo je radeći nešto predivno za svog sina

On također želi osigurati da njegova obitelj može ostati u svojoj prekrasnoj kući u Utahu, a nedavno su se preselili u McKenziejev dom iz snova.

Ovih dana, dok Cassidy radi puno radno vrijeme u autosalonu, a njegova mama i McKenziejeva mama se izmjenjuju promatrajući bebu Ridge. “Nijednom se nije požalio na svu odgovornost koja mu je stavljena na ramena”, rekla je McKenziejeva mama KSTU-u.

Jednog dana, stranac je za vrijeme njegove smjene otišao na Cassidyjev posao. “Kupac” je rekao da nešto nije u redu s njegovim kamionom.

U stvarnosti, kupac je bio član Dream Fox 13 tima. Otvorio je prtljažnik kako bi otkrio kolekciju stvari za djecu, pelena i tonu zaliha za Cassidyja i njegovog novorođenčeta.

Cassidyjeva obitelj i prijatelji također su se okupili tamo kako bi ga iznenadili … no bio je još jedan posljednji poklon za ovog divnog tatu.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE