Naslovnica Novosti Svijet 22-godišnji student teologije se utopio na svom medenom mjesecu

22-godišnji student teologije se utopio na svom medenom mjesecu

22-godišnji student teologije utopio se u vodama kod plaže Crescent na Floridi dok je bio na medenom mjesecu. Liječnici su Daltona Cottrela proglasili mrtvim nekoliko minuta nakon spasilačke službe.

Dalton i njegova supruga Cheyenne bili su u braku samo tri dana. Par je ušao u vodu kako bi Cottrell prvi put zaplivao u oceanu.

Cheyenne je izjavila kako ih je struja počela povlačiti sve dalje od obale, a Dalton je “počeo paničariti”.

Dok mu je supruga pokušala pomoći da se vrati na obalu, panično je povukao i nju pod vodu. Na trenutak je izašao iz vode, a zatim je vidjela kako je zakolutao očima, prenosi Faithwire.

Čovjek na plaži čuo je kako je Cottrell vikao pa je ušao u vodu s veslom. On i spasilac stavili su ga na ploču i vratili na obalu. Pokušali su ga oživjeti, no nisu uspjeli.

Cheyenne je na Facebooku podijelila srceparaujće vijesti sa svojom obitelji i prijateljima.

Napisala je: “Jučer popodne, dok smo bili na plaži, Gospodin je odlučio pozvati mog muža Daltona svojoj kući.”

U objavi je zatražila od svojih prijatelja da se mole za nju dok žali za mužem, govoreći: „Prolazim kroz toliko straha i neizvjesnosti. Moji su roditelji rano jutros došli kako bi bili sa mnom dok započinjem sljedeće poglavlje. Nikad nisam razmišljala da ću s 22 godine postati supruga, a zatim udovica. Molim vas da se molite za mene i naše obitelji dok tugujemo. Trenutačno nema detalja o sprovodu, ali znat ćemo više u narednih nekoliko dana.” Objavu je zaključila riječima upućenim suprugu. “Jako te volim, Dalton Cottrell.”

Dalton i Cheyenne su nedavno završili prve tri godine studija na Biblijskom fakultetu Faith Baptist i teološkom fakultetu u Ankenyju u Iowi.

NAJNOVIJI ČLANCI