NaslovnicaVijestiSvijetStudentica (21) je s glavoboljom legla u krevet i nije se probudila

Studentica (21) je s glavoboljom legla u krevet i nije se probudila

Majka je progovorila o svojoj patnji nakon što je njezina 21-godišnja kćer otišla u krevet s glavoboljom ne znajući da je dobila smrtonosni oblik meningitisa.

Jessica Cain vratila se kući sa festivala s prijateljima i pretpostavila da se ne osjeća dobro jer se previše zabavljala.

Studentica je zaspala rano u noć, ali nikada se nije probudila, ostavivši devastiranu majku Sheilu Rowell (49) koja je sutradan pronašla njeno beživotno tijelo, javlja Daily Mail.

Jessica, koja je inače bila zdrava, patila je od meningokoknog meningitisa i septikemije, nakon što je 14. listopada pokazala samo blage simptome.

Gepostet von Jessica Cain am Freitag, 11. Oktober 2019

VIDI OVO: Zbog meningitisa su joj morali amputirati noge, ruke i vrh nosa kako bi je spasili: Danas zadivljuje svijet!

– Saznali smo za bolest tek nakon obdukcije. Prije toga nismo imali pojma što se dogodilo. Sve vam prolazi kroz um. Pitali smo se je li krvarila na mozgu ili imala srčani udar. Bili smo u šoku kada smo saznali da se radi o meningitisu. Nitko nije mogao ništa učiniti da je spasi. Primila je injekciju protiv meningitisa prije nego što je išla na fakultet, ali to nije značilo. Niko od nas ne može vjerovati da je nema. Svi smo apsolutno devastirani – rekla je njena majka.

Majka je ustala kako bi krenula na posao i odlučila probuditi kćer prije nego što je otišla.

Ali kada je ušla u njenu spavaću sobu, otkrila je da njena kćer nije reagirala i leži licem prema dole. Pozvala je hitnu pomoć koja joj je savjetovala da joj da CPR dok ne stignu medicinari, ali je nije bilo moguće spasiti.

Rani simptomi meningitisa i septikemije mogu uključivati visoku temperaturu, glavobolju, povraćanje, bol u mišićima i hladne ruke i noge.

Simptomi se mogu vrlo brzo pogoršati, a u nekim slučajevima oboljeli umiru u roku od nekoliko sati.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE