NaslovnicaŽivot7 stvari koje djevojka (kršćanka) očekuje od svog dečka (budućeg muža)

7 stvari koje djevojka (kršćanka) očekuje od svog dečka (budućeg muža)

Što slobodna djevojka (kršćanka) očekuje od svog dečka ili budućeg muža? U ovom članku donosimo sedam stvari koje trebaju znati slobodni muškarci.

Kršćanstvo je više od religije, to je način života koji se temelji na svakodnevnom odnosu s Bogom.

Ako ste dečko koji želi biti u vezi s djevojkom koja je kršćanka, dobro vam je znati da ona ima određena očekivanja od vas. Ona ne traži savršenstvo, ali traži poštovanje, vjernost, ljubav i duhovnost.

Evo sedam stvari koje djevojka (kršćanka) očekuje od svog dečka:

1. Da bude vjeran Bogu.

Prije svega, ona želi biti s dečkom koji dijeli njezinu vjeru te želi rasti u svojem odnosu s Bogom. To znači da bude njezin duhovni partner, koji će joj pomoći da se približi Bogu te da mu zajedno služe i prakticiraju molitvu, čitanje Biblije i odlazak u crkvu.

2. Da joj bude vjeran.

Kršćanka, kao i svaka druga normalna djevojka, želi biti s dečkom koji joj je vjeran te koji neće flertati, varati ili lagati. Ona želi da njezin dečko bude iskren, odan i pouzdan. Također, očekuje od svog dečka da poštuje njezine granice i čuva čistoću u njihovoj vezi. Bitno joj je da je cijeni kao osobu te joj pokazuje ljubav i pažnju.

3. Da bude vođa.

Ona želi biti s dečkom koji ima viziju, ciljeve i planove za svoju budućnost. To uključuje hrabrost, odlučnost i odgovornost! Očekuje da njezin dečko preuzme inicijativu u njihovoj vezi te da joj pruži sigurnost i podršku. Također, želi da njezin dečko (budući suprug) bude glava kuće, koji će voditi svoju obitelj u skladu s Božjom voljom.

Stvari koje djevojka kršćanka očekuje od svog dečka 1

4. Da bude prijatelj.

Djevojka želi biti s dečkom koji je njezin najbolji prijatelj, s kojim može razgovarati o svemu i ničemu, smijati se, zabavljati se i uživati u životu. Očekuje da njezin dečko bude zainteresiran za njezine interese, hobije i snove. Isto tako da bude osoba kojoj može vjerovati, koja će je slušati, razumjeti i savjetovati.

5. Da joj bude zaštitnik.

Ona želi biti s dečkom koji će je štititi od zla, opasnosti i nevolja. Na određeni način želi da njezin dečko, odnosno budući muž, bude njezin anđeo čuvar, koji će je paziti, brinuti se za nju te joj dati osjećaj sigurnosti i mira.

6. Da bude učitelj.

Ona želi biti s dečkom koji će je učiti novim stvarima, koji će joj proširiti vidike i koji će joj pomoći da raste kao osoba. Očekuje da joj dečko bude mentor, koji će joj prenositi svoje znanje, iskustvo i vještine te njezin uzor, inspiracija i motivacija.

7. Da bude sluga.

Djevojka (kršćanka) želi biti s dečkom koji će joj služiti s ljubavlju, poštovanjem i poniznošću. Očekuje da njezin dečko bude pomoćnim u kućanskim i drugim poslovima, te osoba koja će joj biti vjerna i odana do kraja života. Naravno, to ne isključuje njezino služenje njemu.

To su neke od stvari koje djevojka (kršćanka) očekuje od svog dečka. Naravno, svaka djevojka je jedinstvena i ima svoje osobne preferencije i potrebe. Važno da budete iskreni sa sobom i da znate što vi želite i trebate od nje. Samo tako možete izgraditi zdravu, sretnu i trajnu vezu koja će slaviti Boga i njegovu ljubav.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare