40-godišnji sudionik američkog talent showa je rasplakao suce, a svojom pričom o Bogu zadivio kršćane diljem svijeta

40-godišnji sudionik američkog talent showa je rasplakao suce, a svojom pričom o Bogu zadivio kršćane diljem svijeta

Michael Katterer (40) je bio sudionik talent showa America’s Got Talent, radi kao  je liječnik na pedijatriji za mentalna oboljenja te je otac šestero djece. Njegova prva audicija u emisiji mu je osigurala siguran prolazak i divljenje suca Simona Cowella. Njegova druga izvedba, u polufinalu, je rasplakala nekoliko sudaca.

Njegovo putovanje do danas je zaista nevjerojatno te Michael napokon dijeli pravi razlog zbog kojeg je sada tamo gdje jest. Michael je sljedbenik Isusa Krista. Kroz cijeli život, Bog je vodio njega i njegovu suprugu te su Ga slušali kroz svaki novi životni korak.

Michael i Ivey nisu bili dugo u braku kada su saznali da će dobiti djevojčicu. Michael se tada osjećao nespremno za ulogu oca pogotovo jer on u svom životu nije imao očinsku figuru. No vjerovao je da će ga Bog voditi.

Nakon nekoliko komplikacija s prvom trudnoćom liječnici su im objasnili da će se takve stvari događati i s drugim trudnoćama. Zbog toga su odlučili da neće imati više djece. No kada je njihova kćer imala 8 godina počela je sanjati o 3 dječaka koji su bili njezina braća. Taj je san imala uzastopne dvije godine dok Michael i Ivey nisu odlučili posvojiti dijete.

Uskoro se ostvario san njihove kćeri te su posvojili 3 dječaka. Nakon toga je obitelj posvojila još 2 dječaka i dobila obitelj od šestero djece (5 posvojenih dječaka i jednu biološku djevojčicu). U svom svjedočanstvu, Michael dijeli kako mu je Bog slao znakove u svim situacijama u životu te kako je pronašao iscjeliteljsku moć Očeve ljubavi.

Reci što misliš