Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Sumnjao je u Boga, no nakon iskustva smrti sve se promijenilo

Sumnjao je u Boga, no nakon iskustva smrti sve se promijenilo

Nereligiozni muškarac je sumnjao u Boga, no nakon iskustva bliske smrti sve se promijenilo. Njegovo svjedočanstvo će mnoge dovesti do suza. 

16.8.2005. godine, 57-godišnji Richard je upoznao Boga tijekom jednog zadivljujućeg iskustva. Prije tog iskustva se opisivao kao netko tko nije bio religiozan i tko je imao sumnje u vezi Boga. 

„Nikada nisam bio ono što biste nazvali ‘religioznim’“, posvjedočio je Richard, „Uvijek sam vjerovao da postoji Bog i da postoji Isus, ali sam imao i sumnje. Dosta sam sumnjao“. 

„Više nije tako“, rekao je prije nego je detaljno opisao svoje čudesno iskustvo koje ga je prvo dovelo do smrti, a nakon toga i na koljena pred Boga. 

Iako su liječnici rekli Richardu da ima 50% šanse da izađe s operacije živ, nakon što je doživio aneurizmu, kasnije je otkrio da je više bila riječ o 10% mogućnosti za preživljavanjem. 

VIDI OVO: Veliko otkriće: Kada umre, čovjek je toga svjestan!

No, Richard je bio jedan od tih 10% preživjelih te sada živi kako bi svjedočio o tome kakav je osjećaj biti u Gospodinovim rukama nakon što je bio mrtav gotovo sat i pol. 

Bog je pitao Richarda ima li kakvih pitanja za njega, a jedina stvar koja mu je pala na pamet, nakon dugog promišljanja, jest bilo pitati: „Koja je svrha života?“. 

Richard je dobio svoj odgovor na neočekivani način, a njegovo svjedočanstvo će zasigurno mnoge dovesti do suza. 

NAJNOVIJI ČLANCI