Tajni video pokazuje ženu koja govori da će novorođeno dijete utopiti u WC školjci
Snimka zaslona: Facebook

Tajni video koji se pojavio ovog tjedna djelatnice njujorške klinike za pobačaj pokazuje ženu koja govori da će svoje novorođeno dijete utopiti u WC školjci ukoliko se dijete rodi živo prije nego što pobačaj bude gotov.

Istraga iz 2013. od strane Live Action-a ponovno dobiva pažnju dok Kongres razmatra zakon kojim bi se zaštitila novorođenčad od čedomorstva.

„Naši istražitelji otkrili su ovu njujoršku ustanovu za pobačaje gdje kažu da će novorođenu živu djecu stavljati u ”staklenke s otopinom” kako bih utopili“, napisala je na svome Twitteru osnivačica Live Actiona Lila Rose u srijedu. „Isto tako kažu da će djecu baciti u WC školjku ili ih staviti u vreću za smeće ako prežive“.

Tajno istraživanje otkrilo je ženu koja je željela pobaciti dijete u 23. tjednu trudnoće u Emily centru za pobačaje u Bronxu. Dotad su pobačaji bili zakoniti zbog bilo kojih razloga sve do 24. tjedna. U siječnju je guverner Andrew Ciomo potpisao novi zakon koji je dopuštao da nerođena djeca budu pobačena zbog bilo kojeg razloga sve do njihovog rođenja, prenosi Lifenews.

U ovome videu djelatnica klinike za pobačaje objašnjava da bi pobačaj djeteta od 23 tjedna (oko šest mjeseci) trajao dva dana. Nakon toga žena objašnjava što bi se dogodilo ako bi recimo prvog dana žena rodila dijete.

Abortion worker confirms infants are being killed by abortionists

Infants who survive abortions are entitled to life-saving medical care, but they're killed or left to die inside abortion facilities. This abortion worker tells our investigator to "flush" the baby down the toilet if the child is born alive and then reveals that late-term abortions are committed frequently.Watch the full investigation here —> http://bit.ly/2fPIQ6W

Gepostet von Live Action am Donnerstag, 30. November 2017

„Ako izađe, izađe“, objašnjava djelatnica. „Bacite ga u školjku ili ga stavite u vreću“ i vratite ga natrag u kliniku za pobačaje.

Nakon pitanja koliko su česti pobačaji u 23. tjednu djelatnica je odgovorila da svakodnevno vidi žene kako dolaze pobaciti u ovome razdoblju. Djelatnica je isto tako rekla ženi neka ne zove bolnicu ako nešto pođe po zlu. Razlog tomu jest taj što bi ju bolnica mogla prisiliti da rodi živo dijete.

Američki Senat planira izglasati zakon koji bi zaustavio čedomorstvo i koji bi zahtijevao da novorođenčad koja su rođena nakon neuspjelog pobačaja dobiju prikladnu zdravstvenu skrb. Demokrati koji su za pobačaj već tjednima pokušavaju blokirati ovaj zakon. Najveći lanac za pobačaje ”Planned Parenthood” također lobiraju za čedomorstvo u takvim slučajevima. Američki senator Ben Sasse, republikanac iz Nebraske, sponzor Zakona za zaštitu novorođene djece koja su preživjela pobačaj, izjavio je za LifeNews da se raduje nadolazećem glasovanju.

„Mnoštvo senatora je provelo puno vremena govoreći ljudima kako se bore za malenog čovjeka. Ovo je prilika da se to i dokaže“ rekao je Sasse. „Glasovat ćemo za ovaj zakon i svatko će staviti svoje ime uz taj glas“.

„Kukavički je ako političar kaže da se bori za prava malenog čovjeka, no samo ako taj maleni čovjek nema 2kg i ako se ne bori za svoj život. Trebalo bi biti jednostavno zaštititi novorođenu djecu i omogućiti da zakon prođe“, rekao je.

Čak i oni Amerikanci koji su za pobačaj rekli su da su protiv pobačaja do te razine da ono može prerasti u rođenje i čedomorstvo. Liječnici ukazuju na to da pobačaji nisu nikada potrebni kako bi se zaštitilo zdravlje žene. U isto vrijeme, žene javno priznaju kako imaju kasne pobačaje na zdravoj djeci za vrijeme zdravih trudnoća.