Tata je htio napraviti hodalicu za svog sina, no dobio je veliko iznenađenje

Tata je htio kupiti dijelove od kojih je trebao napraviti hodalicu za svog sina koji ne može hodati, no dobio je veliko iznenađenje u trgovini.

Kada je rođen maleni Logan, roditelji Christian i Justin Moore bili su presretni. Bio je divan i sretan. No tada su roditelji primijetili da nešto nije u redu. Nije se kretao kako je trebao.

Nije mogao dignuti glavu iako je već bilo vrijeme za to. Roditelji su mislili da mu samo malo duže treba za napredak, ali su shvatili da nešto ozbiljno nije u redu kada Logan nije mogao ni sjediti. 

Pokušavao je, ali nije imao snage. 

Roditelji su Logana odveli liječniku te su saznali da ima ozbiljnu bolest. Imao je hipotoniju – smanjenu mišićnu masu i snagu. Na svu sreću, bolest se može liječiti, no ne baš lako. 

Logan će trebati ići na mnogo fizičkih terapija kada malo naraste, a do tada će mu roditelji pomagati kako mogu kako bi se Logan mogao kretati. 

Nabavili su mu proteze za noge, ali to nije bilo dovoljno. Trebala mu je i hodalica da se navikne koristiti noge. 

Na žalost, osiguranje nije htjelo platiti hodalicu tako da su ju roditelji odlučili sami napraviti. 

Tako je Justin otišao u Home Depot s Loganom kako bi kupili dijelove za hodalicu. Justin je u trgovini upitao menadžericu, Cathy Ennsley, imaju li potrebne dijelove. Ona ga je upitala za što mu trebaju. Justin je objasnio njihovu situaciju – ti su dijelovi jedini način da pomogne sinu da napokon prohoda. 

Tada je Justin pokazao Cathy planove za sastavljanje hodalice koje je pronašao na internetu. Cathy je preuzela planove i zamolila Justina da pričeka. Cathy je pronašla šefa i objasnila mu Justinovu situaciju. 

Cathy je ujedno rekla Justinu da moraju u skladište po neke stvari s popisa te da se vrati za jedan sat. 

Justin je odveo Logana na sladoled, a kada su se vratili u trgovinu, dočekalo ih je nešto nevjerojatno. 

Djelatnici trgovine su marljivo radili te su sastavili Loganovu hodalicu. Ujedno su ju odlučili pokloniti malenom Loganu. Kada je Logan prvi put sam zakoračio počeo se je smijati. Justin kaže da njegov sin nikada nije bio tako sretan. 

Zbog dobrote ovih ljudi, Logan će mnogo lakše naučiti hodati. Svaka čast divnim djelatnicima koji su bili spremni pružiti ruku potrebitima.