Tata je snimio raspravu između bebe i psa, a snimka je raznježila Internet

Tata je objavio snimku rasprave između preslatke bebe i psa. Nije jasno oko čega su se svađali, ali se činilo jako važno. 

Psi se drugačije ponašaju kada su u društvu beba te ih iz nekoga razloga paze i nježni su s njima. Trude se da ih ne ozlijede kada god se s njima igraju. 

Iako psi vole štititi bebe to ne znači da se neće s njima posvađati ako znaju da su u pravu. 

To dokazuje i slijedeća snimka. 

Na snimci je preslatka beba Sophie i Wicket, spoj terijera i Shih-Tzu psa. Iako su oboje jako maleni, jasno je da imaju velike osobnosti. 

Družili su se na svom najdražem mjestu, na podu u dnevnom boravku. Tamo su vodili jako veliku raspravu. Nije jasno o čemu su se svađali, ali se činilo jako važno. 

Sophie je objašnjavala svoju stranu priče raznim beba-glasovima uz malene geste rukama. 

Wicket ne priča ljudski pa se poslužio lajanjem kako bi pokazao da Sophie ipak nije u pravu. Skakutao je okolo i mijenjao lajanje i ton glasa kao da zaista stvara rečenice. 

Iako nisu koristili isti jezik, činilo se da se potpuno razumiju. 

Sophie se cijelo vrijeme smješkala, a Wicket je mahao repom. Možda su se ipak i slagali u tome o čemu su pričali. 

VIDI OVO: NAJBOLJI PRIJATELJ: Pas nasmijava bebu do suza

Sophien je tata, na svu sreću, sve to uspio snimiti i staviti na Internet kako bismo i mi u tome uživali. 

Mnoge je korisnike interneta zanimalo više o Wicketu i njegovoj pasmini – Shorkie. 

Shorkie se smatra dizajnerskim psom te je spoj Shih-Tzu psa i terijera što ga čini vrlo malenim. 

Shorkie psi su jako pametni i odani te se jako brzo vežu za ljude. Zbog toga može doći do tjeskobe od odvajanja posebno ako ih se ne istrenira na vrijeme. Mogu neprestano lajati i uzrokovati probleme po kući kao što je destruktivno griženje stvari. 

Na svu sreću, ta je pasmina i jako inteligentna tako da ju je lako istrenirati. No, treba paziti na način učenja budući da su vrlo tvrdoglavi i da ne mogu dugo držati pažnju na jednoj stvari. Ako netko planira kupiti Shorkie pasminu, važno je biti strpljiv i imati kratke treninge. 

Shorkie pasmina se odlično slaže s djecom ako je izložena djeci od malih nogu iako se i stariji psi daju istrenirati i naviknuti na djecu. Raspušteni shorkie može biti pomalo ljut tako da ga treba držati podalje od djece. 

No, čini se da to nije problem sa Sophie i Wicketom – oni su već najbolji prijatelji.