Naslovnica Oznake Hram

Oznaka: hram

U Tel Motzi, kraj Jeruzalema, 2012. je pronađen hram za kojeg se smatra da je sagrađen oko 1.000 godina prije Krista. Radi se o biblijskom gradu Motzi judejskog kraljevstva. Dvije su zgrade potpuno iskopane: hram i struktura ispod hrama. U...
U Izraelu je nakon 2.000 godina rođena crvena junica, a njeno rođenje je za mnoge ispunjenje proročanstva o izgradnji Trećeg židovskog Hrama. Židovi i mnogi evanđeoski kršćani i teolozi vjeruju da Drugi dolazak (za Židove prvi) Isusa i sudbina čovječanstva...
Kada je Isus umro na križu kao žrtva za naše grijehe, taj se teški zastor razderao od gore prema dolje.
Američki pastor tvrdi da smo bliži kraju svijeta i Isusovom drugom dolasku nakon Trumpove odluke da prizna Jeruzalem kao glavni grad Izraela.
Dok je Isus čistio hram od mjenjača novca i prodavača životinja, pokazao je snažnu emotivnu reakciju i ljutnju (Matej 21,12-13; Marko 11,15-18; Ivan 2,13-22).
Molite za Židove koji će biti prevareni vjerujući da će treći Hram biti Hram Gospodnji, jer on to neće biti ni u kom slučaju. Bit će Hram samog Sotone.
Božanstvo Baala slavilo se danonoćno u nekoj vrsti opijenosti praćeno bolnim krikovima žrtava i biseksualnim perverzijama, pa je nejasno kako takvo božanstvo može itko normalan slaviti.

NAJNOVIJE