Naslovnica Oznake Krv

Oznaka: krv

Svjetska zdravstvena organizacija izdala je upozorenje o simptomu koronavirusa koji je vrlo alarmantan, ali ne tako čest. Koronavirusom se do sada zarazilo više od deset milijuna ljudi diljem svijeta. Iako dobro znamo simptome virusa, WHO je izdao upozorenje o jednom...
Majka Anastacia Gencarelli odvela je svoju kćer Miu kod liječnika jer je mislila da ima upalu uha ili prehladu. No, tada je majka posumnjala da je riječ o nečemu mnogo ozbiljnijem nakon što niti jedan lijek nije djelovao. Bolest...
Znanstvenici su prije nekoliko godina otkrili najučinkovitiji protuotrov koji neutralizira učinke zmijskog otrova prilikom ugriza, a nalazi se u janjetovoj krvi.
Biblija je veoma jasna. Vaš život je u vašoj krvi. Ustvari, kada razmišljate o tome, vaša krv je nevjerojatna! Vaša krv ima jedinstveni otisak. Jedna kap vaše krvi će vas identificirati.
Oni navaljivahu iza glasa ištući da se razapne. I vika im bivala sve jača.» ( Luka 23). Sav narod je vikao: »Krv njegova na nas i na djecu našu!« (Matej 27).

NAJNOVIJE