Oznaka: slavljenje Boga

Instagram u nekim slučajevima označava kršćansko slavljenje Boga kao ''štetan sadržaj'' koji krši pravila zajednice. Prenosimo u cijelosti objavu autora Michaela Browna s portala Christian Post: ''Naslov ovog članka nije senzacionalistički. Ne radi se o ''mamcu za klikove''. To je...
Grupa mladih s gitarom u ruci stajala je kraj prozora i počela slaviti Boga pjesmom. Pjevajući pjesmu „Naš Bog je velik“, mladi Talijani su izašli na prozore svoje zgrade kako bi slavili Gospodina. Usred kritične situacije koju zemlja trenutno doživljava u...
Kada bi vas netko pitao koja je najčešća zapovijed u Bibliji, vjerojatno biste prvo pomislili na ozbiljnije „nemojte“ i „ne smijete“ zapovijedi i pravila.
Kada bih vam postavio pitanje zašto treba slaviti Boga, kakav bi bio vaš odgovor? Odgovori bi bili različiti: Zato što mi je oprostio grijehe; zato što me je spasio od pakla; zato što mi je dao vječni život; zato što me je blagoslovio zdravljem, obitelji, prijateljima; zato što me je sačuvao od neprijatelja itd.
Mali Leland voli slušati majku dok pjeva. Kada je zapjevala kršćansku pjesmu ''Good Good Father'', dječak nije mogao zaustaviti suze. Kakav predivan anđeo!
čujete li ljude dok pjevaju

Čujete li ljude dok pjevaju?

Kako nedjelja ujutro zvuči u vašoj crkvi? Konkretnije, što čujete kada vaša crkva kroz pjesmu slavi Boga?
Ako smo stvoreni da obožavamo, onda sigurno nismo pozvani samo pjevati par minuta nedjeljom ujutro.

NAJNOVIJE