Naslovnica Oznake Svjedočanstva vjere

Oznaka: svjedočanstva vjere

Nevjerojatno svjedočanstvo o dječaku koji je bio s Isusom u raju...
Osjećala sam se kao da sam u noćnoj mori. Sretna, udana žena koja je primila vijest da joj je muž odjednom preminuo na poslu, i ostavio udovicu s troje djece bez oca.
Jedan američki misionarski par odgovorio je na Božji poziv da ode u Berlin u Njemačkoj, te tamo propovijedaju izbjeglicama s Bliskog istoka.
Hayati je bila muslimanka prije katastrofe koje je prouzrokovao tsunami u njezinom selu u Indoneziji.
Randy Hicks opisuje ono što je vidio nakon što je umro od predoziranja: „Jednostavno sam znao da ću ići u pakao. I znao sam da je neprijatelj došao po mene...''
Dijagnoza raka priopćena je 29-godišnjoj majci dvoje djece u jednom od najradosnijih doba godine: za vrijeme Božića.
Zacharia je živio udobnim životom kao zaposlenik u vladi u Južnoj Indiji. Rođen je u katoličkoj obitelji, koja je bila na visokom položaju u indijskom poznatom hijerarhijskom sustavu religiozne čistoće.
Josephine Martin Tamras je mlada asirska žena. Godinu dana, bila je u rukama ISIS-a. Ovo je njezina snažna priča.
Vijest o njegovom uskrsnuću je obišla svijet. Liječnici nemaju medicinsko objašnjenje za njegov čudesni oporavak, ali se slažu da je bila božanska intervencija.
Žudio sam za srećom. Htio sam biti jedan od najsretnijih ljudi na cijelome svijetu. Težio sam i za smislom života i tražio odgovore na ova pitanja: Tko sam? Zašto sam ovdje? Kamo idem?

NAJNOVIJE