Naslovnica Oznake Teorija evolucije

Oznaka: teorija evolucije

Charles Darwin je bio veliki britanski junak. Teško da to može iznenaditi, s obzirom na to da je Charles Darwin bio jedan od najutjecajnijih mislilaca u proteklih 200 godina. Kada sam bio student na sveučilištu Cambridge, dogodilo se da...
Znanstvenicima koji zagovaraju Darwinovu teoriju evolucije se trese tlo pod nogama! Sekularni znanstvenik koji je pokušao objasniti porijeklo života dao je čvrsto priznanje koje podržava dokaze protiv darvinističke evolucije. Jack Szostak sa Sveučilišta Harvard objavio je studiju u časopisu Nature...
Postoje milijuni fosila na zemlji i ispod zemlje, i milijuni vrsta koje su živjele i koje žive na zemlji, ali ne postoje fosili koji bi jasno pokazali evolucijski prijelaz jedne vrste u drugu.
Kršćanski znanstvenici koji vjeruju u mladu Zemlju navode nedavno otkriće fosilizirane čahure kao dokaz da su mnogi fosilizirani materijali mnogo mlađi nego što evolucionisti tvrde.
Misao kako teorija evolucije nije ponudila konačno rješenje te da nam to otvara prostor za Boga kao dizajnera cijelog svemira, postala je prava sablazan i jeza u našem pravovjernom ateističkom miljeu.
Zagovornici teorije evolucije često uzimaju arheološke dokaze – fosile kako bi dokazali da su ljudi nastali od majmuna. No ono što ne znaju je da ti isti dokazi (artefakti) mogu pobiti njihovu teoriju te potvrditi Radosnu vijest da je Bog stvoritelj života na Zemlji.
Teorija evolucije je izmišljotina. Pogledajte koje dokaze ima poznati kreacionistički znanstvenik!

NAJNOVIJE