Naslovnica Oznake životne priče

Oznaka: životne priče

Zajedno su odlučili smršaviti, što su i uspjeli za 18 mjeseci. Promjena je nevjerojatna!
Maleni dječak je navodno ustrijeljen 5 puta: jednom u lakat, dva puta u stomak i dva puta u nogu.
Moje ime je Julia, silovana sam kada sam imala 14 godina. Silovao me je obiteljski prijatelj za kojeg smo svi mislili da je vrijedan povjerenja.
Nakon što su bezuspješno pokušavali začeti nekoliko godina, Matt i Katie su bili spremni probati bilo što. Tada su shvatili da je jedina prava opcija za njih upravo posvajanje.
Mala djeca su vrlo znatiželjna i to nije ništa iznenađujuće. Njihovi znatiželjni umovi ih čine malim istraživačima i lijepo ih je kako upoznaju nove stvari.
Jordan je dvadesetogodišnja studentica. Jednu je večer završila s poslom i vraćala se kući kada joj se život zauvijek promijenio.
Dva ronioca i policajac uočili su majku i dijete te su ih uspjeli izvući iz vode prije nego ih je struja odnijela ispod nakupine otpada gdje ih nikako ne bi mogli pronaći.
Na dan kada je Kevin Walsk odlučio počiniti samoubojstvo, nikada nije mogao zamisliti da će djevojka koja je intervenirala postati njegovom ženom deset godina kasnije.
Slične situacije se svakodnevno odvijaju i žrtve mogu biti ljudi koji pored vas prolaze na ulici ili, primjerice, sjede do vas u vlaku.
Eric i Tammy Koz najviše su od svega željeli dobiti bebu. No, započinjanje obitelji se pokazalo teškim jer je Tammy dijagnosticiran lupus koji je povećao šanse za pobačajem.

NAJNOVIJE