Teško bolesna djevojčica (2) je sada potpuno slobodna od raka

Teško bolesna dvogodišnja djevojčica je zahvaljujući Božjoj dobroti potpuno slobodna od raka. Njezina priča će vas nadahnuti da sve predate u Božje ruke!

5. siječnja 2019. godina rođena je preslatka djevojčica Faith. Sve bi bilo u redu da joj nije odmah dijagnosticiran Edwardsov sindrom ili trisomija 18 zbog kojeg su joj prognozirali 10 posto da preživi do prvog rođendana. No, malena djevojčica je nedavno napunila 2 godine.

Edwarsov sindrom ili trisomija 18 je stanje uzrokovano viškom jednog ili više kromosoma, zbog čega organi djeteta nenormalno rastu. Nažalost, ovo je bio samo početak Faithinih zdravstvenih problema.

Nakon što je pobijedila prognoze te je dočekala svoj prvi rođendan u siječnju 2020., Faithina obitelj proslavila je njezinu pobjedu. Tada je, samo nekoliko mjeseci kasnije, u kolovozu, djevojčici dijagnosticiran rak.

Wilmsov tumor je bio druga teška dijagnoza

Ultrazvuk je pokazao da ima Wilmsov tumor površine 5 centimetara na lijevom bubregu. Iako su bili zabrinuti, njezini su roditelji vjerovali da je, sa svime što je njihovo dijete preživjelo, bilo spremno i na nove izazove.

“Po Božjoj milosti, Faith je stavljena u brižne i vrsne ruke dr. Julije Meade”, napisala je njezina mama Brandi u dirljivoj objavi na Instagramu.

VIDI OVO: 20 ranih znakova da se u tijelu možda pojavio rak

“Čak i znajući za Faithinu dijagnozu trisomije 18, dr. Meade nikad nije dovodila u pitanje njezin plan kako se nositi s Faithinim rakom. Svi smo bili na istoj strani, bili smo u ratu!”

Pet tretmana kasnije, uz pomoć njihovog UPMC tima u dječjoj bolnici, Faithin tumor je nestao! Dok se obitelj pripremala odahnuti, suočila se s još jednom preprekom. U pitanju su bila dehidracija i averzija prema svim tekućinama.

Tada se 15. siječnja 2021. Faith jednom zauvijek pokazala kao pobjednica!

“Faith ne samo da je još jednom prkosila prognozama napunivši dvije godine, već je dokazala da u molitvi postoji snaga dovršavajući svoj posljednji postupak kemoterapije u ratu protiv Wilmsovog tumora”, objasnila je njezina mama.

Djevojčica je potpuno slobodna od raka

U dobi od 2 godine, Faith nam je već svima nadahnuće, kao i cijeli medicinski tim koji je pomogao da je dovede ovdje.

Tako smo sretni zbog tebe, Faith! Pogledajte uzbudljivi trenutak kada je zazvonila na zvono nakon što je pobijedila rak i ne zaboravite podijeliti ovu nevjerojatnu priču.