Tim Tebow svjedočanstvo
Foto: Facebook

Početkom ovog tjedna Tim Tebow je još jednom zadivio fanove svojim suosjećanjem i vjerom u Boga kada je napustio sve da bi se pomolio za fana koji je doživio napad.

Tebow je nakon ovog iskustva rekao: “Znam da Bog kome služim uvijek čini čuda u životima ljudi, svakog dana, sve vrijeme.”

Tebow je dijelio autograme nakon utakmice bejzbola kada je zastao da se moli i položi ruke na čovjeka koji je imao napad. Čovjekov napad je prestao, a mnogi su ovaj slučaj nazvali čudom.

Tebow je pokušao umanjiti svoju ulogu u događaju, govoreći da on ne vjeruje da je u njegovoj moći da izvodi čuda, ali “zbog Boga kome služim, da, vjerujem u čuda.”

Bivši NFL ragbi igrač koji je sada igra bejzbol je pristao odgovoriti na neka pitanja povodom događaja u srijedu, 12. listopada, 2016. “Kada dođe taj trenutak, čovjek treba biti spreman pomoći ljudima i da pobrinuti se za njih,” rekao je.

Kako kaže Tebow, prilika da se moli za fana je bila bolja od pogotka koji je dao u prvoj utakmici za New York Met’s mlađu ligu. “To je skroz drugačije od zadobivanja bodova. Postići pogodak je sjajno i zabavno i nadam se da ću opet moći to napraviti, ali po mom mišljenju, oni se čak i ne mogu usporediti.”

Više o svemu možete pogledati u intervjuu u videu ispod.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/cbnnews/videos/10157742064420393/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]