Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Tinejdžer prešao tisuće kilometara kako bi iznenadio svoju prijateljicu

Tinejdžer prešao tisuće kilometara kako bi iznenadio svoju prijateljicu

Jory Knauf, 15-godišnjak iz New Yorka nedavno je odlučio prijeći tisuće kilometra kako bi posjetio i iznenadio svoju najbolju prijateljicu, 16-godišnju Soultanu Kotrides s kojom je jako povezan još od djetinjstva. 

Par se je upoznao 2006. godine kada su oboje živjeli u Rochesteru. Kada se Soultanina obitelj preselila u Fort Mill, Južna Karolina, 10 godina kasnije, ovo dvoje prijatelja bilo je shrvano. No, rekli su da se njihovo prijateljstvo neće slomiti. 

Tijekom slijedećih nekoliko godina, Soultana i njezina obitelj bi se vraćali u Rochester kako bi posjetili Joryja i njegove rođake. Ponekad su znali iznenadno doći i tako ga jako iznenaditi. 

Zato je Jory odlučio uzvratiti tu uslugu. 

Ove godine je Soultanina obitelj odlučila ostati kod kuće zbog pandemije. Soultana je bila skrhana jer je to značilo da neće moći vidjeti svog najboljeg prijatelja. Tada su njezini roditelji skovali plan s Joryjevom majkom, Lynn. 

Vozio se punih 12 sati

U kolovozu su Jory i njegova obitelj kupili testove na koronu kako bi mogli sigurno putovati. Tada su se vozili punih 12 sati do Soultanine kuće. Lynn je sinu kupila FedExov kostim kako bi izgledao kao da samo dostavlja paket. 

VIDI OVO: 30 citata o prijateljstvu koje možete podijeliti sa svojim prijateljima

Naravno, Soultanina je obitelj sve snimala mobitelom. Soultana je otvorila vrata kako bi primila paket. 

Bila je vrlo službena dok Jory nije maknuo masku s lica, a ona ga je prepoznala. Odmah je ispustila paket i bacila mu se u naručje, a pala je i na koljena od radosti. 

Prijateljstvo koje ni tisuću kilometara ne može prekinuti

Njezin tata, John, je rekao da nije bilo lako sve to koordinirati, ali da je vrijedilo nakon što su vidjeli njihove reakcije. 

Foto: Facebook

„Gotovo sam zaplakao kada sam vidio kako Soultana pada na koljena nakon što je prepoznala Joryja. Bilo je to savršeno smišljeno“, rekao je John. 

Zaista je predivno vidjeti pravo i istinsko prijateljstvo koje ni tisuće kilometara ne može prekinuti. 

Posted by John Kotrides on Saturday, August 22, 2020

NAJNOVIJI ČLANCI