Tinejdžeri dali dječaku drogu u parku i smijali se: Ostavili su ga da umre

Tinejdžeri dali dječaku drogu u parku i smijali se

Obitelj vjeruje da je netko dao drogu njihovom sinu.

Carson Crimeni je još disao kad ga je njegov djed pronašao kako leži u mraku na betonu skate parka u Langleyu, na jugozapadu Britanske Kolumbije u Kanadi.

Ali, dok je 14-godišnjak prevezen u bolnicu, liječnici su samo mogli proglasiti mrtvim. Kanadska policija je priopćila da je dječak umro od prekomjerne doze droge 9. kolovoza, a istražitelji ispituju osobe koje su bile s Carsonom u posljednjim satima njegovog života.

Oglas

Obitelj Crimeni vjeruje da je netko dao drogu njihovom sinu.

“Svjedoci su stajali okolo i snimali kako on uzima prekomjernu dozu, a taj video je kasnije objavljen na društvenim mrežama”, rekli su članovi dječakovi obitelji.

Dječak je bio sam kad ga je djed pronašao, oko 9:30 navečer u srijedu skate parku Walnut Grove.

“Ostavili su ga da umre”, ogorčen je Darrel Crimeni.

On je naveo da je vidio neke postove na društvenim mreama, uključujući video na kojem se vidi uznemireni Carson dok ostali tinejdžeri stoje oko njega i smiju se.

Oglas

Na jednoj fotografiji, nastaloj kasnije iste večeri, vidi se jedan mladić s osmjehom i natpisom: “Carson je skoro umro LOL”.

Policija vjeruje da je dječak proveo posljednje sate vrzmajući se po skate parku, terenu srednje škole i atletskoj stazi iza nje. Smatra se da je dječak obilazio više parkova još od podneva kobnog dana.

Otac tinejdžera rekao je da se zabrinuo kad navečer nije mogao da dobije svog sina na telefon. Pričekao je nekoliko sati, nakon čega je u panici pozvao Carsonovog djeda. Darrel je otišao obići područje oko škole, koja je blizu njegove kuće.

Dječaka su hitno prevezli u bolnicu gdje su ga liječnici pokušali bezuspješno reanimirati.