Naslovnica Duhovnost Tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen!

Tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen!

“Tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen!” To znači, i vi; to znači, sada! Ispunite uvjete! Predajte se! Izbacite nečiste stvari! Odvojite se od grijeha koji kvari vaš život i zadržava od Isusa.

Jednom sam pružio ruku da se rukujem s jednim malim dječakom, a on mi je pružio zatvorenu šaku. Nije mogao otvoriti šaku jer je u njoj držao četiri mala klikera. Nije se mogao rukovati sa mnom zbog svoje igračke.

Brate moj, sestro moja, ovdje i sada pružena vam je jedna ruka! Crvena je od krvi; na sebi ima ožiljak od čavla. Godinama je ispružena prema vama, no nikada je niste mogli prihvatiti zbog svojih igračaka. Ono dijete imalo je klikere, a što imate vi?

U Kristovo ime, vruće vas molim da sve pustite i da uhvatiti Kristovu ispruženu ruku. Ona će vas podići iz jame uništenja, iz blata grijeha, i staviti vam noge na stijenu potpunog spasenja. Ona će vas spasiti! Ništa drugo ne može vas spasiti! Tu je vaša velika prilika. Neka vam Bog dâ takvu spasonosnu vjeru i dopusti vam da uhvatite Kristovu ispruženu ruku.

Autor: Gipsy Smith

NAJNOVIJI ČLANCI