Tom Brady otkrio da je njegova supruga „vještica“ čiji rituali mu pomažu da pobjedi – no ima toga još u pozadini

„Ona mi uvijek prije utakmice napravi mali oltar, i jako se potrudi oko toga“, rekao je Brady.

Tom Brady otkrio da je njegova supruga „vještica“
Foto: Instagram

Igrač za New England Patriotse, Tom Brady, je šokirao goste na humanitarnoj večeri u Bostonu ovoga tjedna kada je rekao da njegova supruga koristi vještićarenje prije njegovih utakmica.

Brady, koji je nedavno osvojio svoju šestu Super Bowl titulu je rekao da je njegova supruga samoprozvana „vještica“.

Na humanitarnoj večeri za Gillette’s World, zbog koje je čak obrijao svoju bradu, Brady je rekao: „Znate da sam mnogo naučio od svoje supruge ovih godina“.

„Ona mi uvijek prije utakmice napravi mali oltar, i jako se potrudi oko toga“, rekao je Brady, „Ona sastavi maleni oltar kako bih mogao sa sobom ponijeti fotografije moje djece te imam mnogo malog posebnog kamenja za zdravlje i zaštitu, imam posebnu ogrlicu koju mi je napravila, uzimam kapi koje mi je pripravila, govorim mantre koje mi je rekla da govorim; odavno sam ju prestao ispitivati za sve to i sumnjati u nju.“

Dok se publika smijala, Brady je objasnio kako odlazi svojoj supruzi po predviđanja.

„Prije otprilike četiri godine smo igrali protiv Seahawksa i ona je rekla: ‘bolje me slušaj, ovo je tvoja godina, ali morat ćeš napraviti sve ove stvari kako bi pobijedio’, napravio sam sve što mi je rekla i, Bože, znate, upalilo je“, rekao je Brady.

Na jednoj je snimci podijelio da je njegova supruga, model Giselle Bundchen, rekla da ima sreće što je oženio „dobru vješticu“, prenosi CBN.

Navodno, njezini rituali nisu jedini duhovni element koji Brady koristi za pobjedu. U intervjuu iz 2015. godine, Brady je rekao da u njegovoj obitelji ima mjesta za razne vjere: „Mislim da smo za sve. Ne znam što vjerujem. Mislim da postoji nekakav sustav vjerovanja, ali ne znam točno što je to.“

Ujedno, iste te godine, je objavljeno da je Brady držao veliki brončani kip hindu boga Ganesha u svojoj svlačionici. Smatra se da taj kip „uklanja sve zapreke“, u hindu vjeri.

No postoji mnogo drugih Patriots igrača koji navode druge razloge za uspjeh tima. Ti su kršćani otvoreni kada je riječ o njihovoj vjeri u Krista.

U tjednima prije Super Bowla, igrač Patriotsa, Rex Burkhead je progovorio o kršćanskoj vjeri svog tima: „Tako je mnogo dobrih dečki. Tako mnogo. Mi smo postali pravi tim jer ne igramo za sebe. Ne igramo za zemaljsku slavu, za rezultat, za nagrade – mi igramo za Božju slavu! Izađite i slavite Boga sa darovima koje vam je On podario, upotrijebite svoje sposobnosti najbolje kako znate kako biste Njega slavili“, rekao je.

Kapetan tima, Matthew Slater je rekao u intervjuu prije pobjede na Super Bowlu: „Ovo nije život i smrt. Ovo nije najveća stvar koju ćemo ikada napraviti. Najveća i najvažnija odluka koju ćemo donijeti u svojim životima je ono što činimo sa znanjem Isusa Krista“, nastavio je, „Volimo što radimo, ali su nam oči uvijek uperene u veće dobro.“

„Kako ja gledam na ovaj sport – to je odlična prilika ne samo da se bavim onim što volim i da se brinem za svoju obitelj; ujedno mi je to platforma za ono što smatram najvažnijim, a to je dosezanje do ljudi, povezivanje s ljudima, stvaranje veza kako bi svima ukazao na Kristovu ljubav“, Slater je rekao 2016. godine, „Uvijek sam na nogomet gledao kao na dar. To je prilika koju mi je Bog dao da dotakne što više ljudi.“

Reci što misliš