transrodni muškarac rodio sina
Foto: The Guardian

Koliko su od Boga utemeljene vrijednosti izokrenute, dokaz su transrodni muškarci koji rađaju djecu, a ovaj je o svemu snimio i dokumentarac.

Jason Barker transrodni je muškarac i otac dječaka, no ono što je čudno jest da je svog osmogodišnjeg sina devet mjeseci nosio i rodio upravo on.

Ovaj 46-godišnjak, koji je rođen kao žena, o svom je iskustvu trudnoće snimio film A Deal with the Universe koji se ovih dana počinje premijerno prikazivati na filmskom festivalu BFI Flare u Londonu.

Foto: The Guardian

Jason je svoj proces transformacije u muškarca započeo s 26 godina, u isto vrijeme kad je upoznao i Tracey, svoju sadašnju partnericu.

UŽAS JE POČEO: Bezumni znanstvenici stvorili muške trudnice!?

Njih dvoje odlučili su zasnovati obitelj te su neko vrijeme pokušavali dobiti dijete. Nažalost, to im nije pošlo za rukom pa su 2003. godine odlučili prijeći na plan B po kojem će Jason postati trudnica.

Barker je odmah odgodio već dogovorenu histerektomiju, prestao uzimati testosterone i počeo snimati film.

Foto: The Guardian

Iako su trudnoće transrodnih muškaraca sve učestalije, kaže kako su ga ljudi ipak gledali samo kao debelog muškarca, no on se osjećao ”snažno i zadovoljno”.

”Branio sam svoje tijelo. To je predivno tijelo zbog svega što može i zbog svega što je napravilo”, rekao je Jason za The Guardian, dodajući kako je potpuno uživao u trudnoći.