Trener mu je zabranio brzu hranu, a kako danas izgleda je pravo čudo

Trener mu je zbog pretilosti zabranio da odlazi u restorane brze hrane, a kako danas izgleda je pravo čudo. Nevjerojatne disciplinske mjere su urodile plodom!

Promjene nije lako provesti, čak i za navike koje su loše po zdravlje. No promjene isto tako ne dolaze preko noći.

Ovaj je muškarac težio 230 kg i život mu je bio u opasnosti zbog težine. On se stoga bacio na posao. Darren „Dibsy“ McClintock ima 27 godina, iz Engleske je i obožava brzu hranu. Ovo je glavni razlog zašto je nabio toliko kila.

Kada je otišao u bolnicu zbog problema sa srcem, rekli su mu da „nema dugo za život“ ako ne promjeni svoj životni stil.

„Slomilo mi se srce kada sam vidio kako je mama na sve reagirala. Da nije bilo te situacije, ne znam bih li se promijenio. Sada se moram izravno suočiti sa svojim problemom; sad ili nikad“, rekao je Darren o svojoj odluci.

Dok je jednom bio u teretani sa mamom, Darrena je primijetio poznati trener Mike Hand. On je osvojio mnoge nagrade a 2017. je imenovan Najboljim britanskim osobnim trenerom.

https://www.instagram.com/mikehindfitness/

Mike je poznat i po tome što jednom godišnje besplatno prima klijenta, pa je u Darrenu vidio potencijal. Prišao im je i tako je počela suradnja.

Trener je restoranima brze hrane u blizini dijelio letke na kojima ih je savjetovao da ne poslužuju Darrena zbog borbe s kilama.

VIDI OVO: 6 pravila prehrane za brzo mršavljenje

U letku je stajala njegova slika s rečenicom „pretilost ga ubija“.

https://www.instagram.com/mikehindfitness/

Darren se odrekao brze hrane, tijesta, slastica i alkohola. Uz to je redovito i žestoko trenirao.

„Bilo je jako teško. Htio sam se okrenuti i odustati, ali motivirali su me ljudi oko mene“, rekao je Darren.

Nakon godinu dana Darren je 130 kg lakši i trener ga je htio poslati u avanturu koja se činila nemogućom. Htio je da Darren sudjeluje u najvećem polumaratonu na svijetu.

Darren si je postavio osoban rekord da polumaraton završi u roku od 4 sata. Međutim, iznenadio je i sebe i završio ga je za 2 sata 43 minute!

„Da ste mi rekli da ću otrčati Great North Run polumaraton, čak i prije mjesec dana, smijao bih vam se. Sigurno ću i nagodinu pokušati, a nadam se da ću poboljšati svoje vrijeme. Bilo je teško ali osjećaj postignuća je nevjerojatan“, rekao je Darren.

U polumaratonu je trčalo 57 000 natjecatelja!

https://www.instagram.com/mikehindfitness/

Darren trenutno pokušava skupiti sredstva za operaciju uklanjanja viška kože koja je nastala zbog gubitka kila.

NAJNOVIJE!