Naslovnica Svjedočanstva Lijepe priče BOG GA JE ČUVAO: Dva mjeseca je živio u trbuhu svoje “mrtve”...

BOG GA JE ČUVAO: Dva mjeseca je živio u trbuhu svoje “mrtve” majke

Dva mjeseca je živio u trbuhu svoje “mrtve” majke”, riječi su njegova oca.

José Alejandro se prije nekoliko dana rodio u bolnici u Bucaramangu, Kolumbija, a već je dobio nadimak “čudo od djeteta”, prenijela je to kolumbijska televizijska postaja Caracol TV.

Joséova majka je, nažalost, prije nešto više od mjesec dana oboljela od plućne infekcije koja je uzrokovala moždanu smrt. Medicinski tim je smatrao da postoji mogućnost da beba ostatak trudnoće provede u trbuhu kako bi se lakše i prirodnije razvila.

José Alejandro je posljednjih 6 tjedana živio u majčinom trbuhu, a liječnici su joj umjetno održavali vitalne znakove – krvni tlak, otkucaje srca, … Pojasnili su da na ovaj način beba prima sve što joj je potrebno kako bi se naposljetku rodila zdrava.

“Želim mu omogućiti sve najbolje”

Rođen je planiranim carskim rezom i sada se život njegova oca Maria potpuno promijenio. “Želim stalno biti uz njega, pružiti mu sve najbolje, biti mu najbolji otac!”, rekao je Mario s knedlom u grlu znajući da će njemu i njegovom sinu nedostajati majčin osmjeh i nježan dodir.

Međutim, Mario se dobro nosi s “novim” životom sa svojim sinom – “San je ispunjen!”

U tome ga podržava i medicinski tim od 50 ljudi koji su iz Bucaramanga pokazali koliko je napredovala medicina u korist svakog čovjeka, a predivan primjer toga bila je ova vrlo osjetljiva trudnoća, piše Medjugorje-info.com.

NAJNOVIJI ČLANCI